Suomirockin ikoneiden Juicen ja Gösta Sundqvistin välit olivat jäätävät – "Huonoimmillaan hän on säälittävä"

Keskiviikkona julkaistuGösta Sundqvistinelämänkertakirja paljastaa, että helsinkiläisen popmaestron suhtautuminen toiseen suomirockin ikoniin, tamperelaiseenJuice Leskiseenoli vähintäänkin vihamielinen.

Kirjassa julkaistut otteet paljastavat, että miesten välinen sanailu jatkui jopa vuosikausien ajan.

– Juice on parhaimmillaan hyvä, mutta huonoimmillaan hän on säälittävä, kommentoi Gösta Soundi-lehden haastattelussa vuonna 1991.

Samaaaihetta hän jatkoi Rumbassa samana vuonna.

– Leskinen kuvittelee olevansa yhteiskunnan rakkikoira, mutta käyskentelee silti sujuvasti presidentin itsenäisyyspäiväjuhlilla, eikä edes itse näe tilanteen naurettavuutta ja ristiriitaisuutta.

Leskinenpisti takaisin Rumba-lehdessä vuonna 1993.

– Mun asioista tiedetään yleisesti aika lailla. Juttuja osataan yhdistellä: ahaa, tämä laulu kertoo siitä ja siitä. Gösta Sundqvistin kohdalla tällaista ongelmaa ei ole, koska äijästä tiedetään vain se, ettei se käy keikoilla ja omistaa jalkapallojoukkueen. Mistä me siis tiedetään, etteivät Leavingsin biisit kerro Sundqvistista? Todennäköisesti näin kuitenkin on.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut