Persut nostivat maahanmuuttokriitikon ryhmänjohtajakseen Espoossa – "Maahanmuuton pysäyttäminen on kohtalonkysymys"

Espoon perussuomalaiset on nostanut valtuustoryhmänsä johtoon maahanmuuttokriittisistä puheistaan valtuustossa tunnetun Simo Grönroosin.

Grönroos on toisen kauden valtuutettu ja toiminut teknisen lautakunnan puheenjohtajana.

Kevään kuntavaalien ohjelmassa Grönroos totesi muun muassa, että maahanmuuton myötä tapahtuvan väestönvaihdoksen pysäyttäminen on länsimaiden ja Suomen kohtalonkysymys. Hänen mielestään myös kuntatasolla voidaan, ja pitää, vastustaa vallalla olevaa maahanmuutto- ja monikulttuurisuuspolitiikkaa.

Ryhmän ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi järjestäytymiskokous valitsi yksimielisesti varavaltuutetuksi huhtikuun vaaleissa pudonneen Seppo Huhdan ja toiseksi varapuheenjohtajaksi valtuutettu Teemu Lahtisen

Perussuomalaiset menetti huhtikuun kuntavaaleissa kaksi valtuustopaikkaa. Nyt valtuutettuja on seitsemän.

Demarien valtuustoryhmä nosti ryhmän peräsimeen tehtävää aiemminkin pitkään hoitaneen Markku Sistosen Ensimmäisenä varapuheenjohtajana toimii Liisa Kivekäs ja toisena varapuheenjohtajana ryhmää viime kauden lopulla luotsannut Martti Hellström.

Kokoomus valitsi jo aiemmin ryhmyrikseen ryhmän nuorisosiipeä edustavan Henrik Vuornoksen Vihreiden ryhmänjohtajana jatkaa Inka Hopsu

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut