Tässä ovat Espoon ja Kirkkonummen kehutuimmat brunssipaikat

Ihanat kakut ovat brunssittelijoiden mieleen. Päivi Tuovinen

Marketta Karjalainen

Näin Paras brunssipaikka -äänestykseen osallistuneen luonnehtivat Espoon ja Kirkkonummen kahviloita ja ravintoloita. Äänestyksen tulokset julkistetaan 6. toukokuuta.

Bastvik

Vegaani viikonloppu. Mahtavia makuja ja värejä upeassa ympäristössä. Vegaaniviikonlopun ruoat tuoreista ja ajankohtaisista raaka-aineista. Hyvä ruoka - tunnelmallinen paikka! Monipuolinen valikoima ja tunnelmallinen paikka. Vegaanit ym. ruopkavaliot hyvin huomioitu! 10+++ Ihana tunnelma ja erityisesti nuorten järjestämälle kesäiselle vegaanibrunssille kiitosta! Aivan ihana paikka ja toivottavasti herkullinen vegaaniviikonloppu järjestetään uudestaan!

Monipuolinen luomu & kasvispainotteinen laadukas brunssi, jonka tuotteet valmistetaan pääosin omassa pikkukeittiössä. Raaka-aineissa runsaasti myös lähiruokaa, jopa kartanon omasta puutarhasta. Miljöö aina yhtä upea ja viihtyisä. Miljöö ja myös ruoka, rehtiä ei liian fine dining. Ihan kuin menisi naapuriin kylään ja pääsisi mummolaan.

Sääli vaan, että kahvila on auki vain yhtenä viikonloppuna kuukaudessa. Näin vain harvat halukkaat pääsevät nauttimaan arkkitehtiperheen brunssitarjonnasta.

Bistro o mat

Aina freshiä, laadukasta, lähellä tuotettua + ystävällinen palvelu! Tarjonta on uniikkia ja hyvää, vaikka se on hieman kalliimpi paikka. En ole missään ravintolassa (Suomessa) saanut samaa. Palvelu on ensiluokkaista ja en ole ikinä pettynyt. Herkullinen, monipuolinen menu. Hyvä tunnelma, ystävällinen palvelu. Keidaspaikka keskellä Kirkkonummea. Aivan ihana paikka ja ruoka on suunniteltu viimeisen päälle hyväksi ja kauniiksi. Aina jotain uutta, mutta joka kerta yhtä hyvää! Maku, tunnelma ja esteettisyys. Laadukkain ja trendikkäin

Tunnelma on erittäin ihana ja henkilökunta on parasta mitä voi saada! Ruoka taivaallista ja sijainti todella hyvä!

Herkulliset maut, loistava hinta-laatusuhde, monipuolinen. Hyvä ja maukas brunssi. Löytyy myös vaihtoehtoja ruokarajoitteiselle. Lähiruokaa parhaimmillaan.

Aina, kun olen brunssilla käynyt, se on ollut loistava! Helsingissä asuvat ystäväni ja poikani (joka on ravintolakoulun käyneenä tosi kriittinen!) ovat olleet usein seurassani ja ihastuneet. Hyvin mietityt ja herkulliset alku- ja jälkiruokabuffot sekä mainiot pääruokavaihtoehdot. Laatu korvaa määrän. Huippukokit, monipuolinnen eikä ikinä samanlainen brunssi. Aina hyvää rentoa mutta ammattimaista palvelua sekä pettämättömät maut. Laadukas ruoka, eriomaiset viinit ja välitön palvelu ja tunnelma.

Cafe Brunnsdal

Ystävällinen palvelu ja hyvä tunnelma. Hyvä vaihteleva ruoka ja erikoisen hyvä kahvi. Oma tehty siemenleipä superhyvä. Kaikki ruoka itsetehtyä, maut ainakin viittaa siihen. Miljöö aito. Ystävällinen palvelu. Sympaattinen miljöö, ystävällinen henkilökunta ja loistava gourmetkokki, maukkaat itse leivotut leivät ja raikkaat jälkiruokakakut. Itse tehdyt tuotteet, isäntä paikalla ottamassa vastaan, kiva puutalomiljöö. Brunsseja silloin tällöin. Kattaus on aina riittävä. Kotoisa tunnelma.

Cafe Kulma

Pieni viihtyisä, kodikas kahvila-ravintola Soukassa. Hyvä palvelu ja rauhalliset lemmikitkin tervetulleita.

Café Pikkirilli

Mainio meininki. Monipuolinen, edullinen, ystävällinen. Todella maittava. Aivan loistavaa palvelua. Iloinen ja ystävällinen henkilökunta. Maistuvaa ruokaa ja kodikas miljöö. Itse tehtyä. Loistavan makuista. Hinta-laatusuhde täysin kohdallaan. Ihanat, runsaat teemabrunssit. Monipuolinen ja maukas brunssi. Superiloinen henkilökunta, asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi. Hyvä paikka, ruoka ja henkilökunta. Hemmetin hyvä! Vaihtuva teema! Kiva kotoinen tunnelma. Vaihtuva ja maistuva teema brunssilla.

Takuuvarmat brunssit ja loistavia vaihtelevia ideoita niiden toteuttamiseen. Hinta-laatusuhde niin kohdillaan! Mahtava palvelu, Tuoreet ruuat. Erittäin viihtyisä ilmapiiri. Pienen kylä pieni, mutta laajavalikoimainen, lämminhenkinen paikka. Maukasta tarjottavaa ahkerilta, iloisilta ja osaavilta kokeilta. Mukava palvelu, rentouttava ilmapiiri ja maistuva ruoka.

Loistavasti hoidettu, tarjoilultaan ensiluokkainen ja palvelu on aina ystävällistä. Runsas, täyteläinen sekä yllätyksellinen. Brunssill aina teema, joka on yleensä eri maa, joten näin pääsee helposti ruokamatkalle kauas. Paikka on sopivasti lähellä ja parkkitilaakin on.

Suositut vaihtuvat hauskat teemabrunssit. Kohtuullinen hinta, itse tehdyt hyvät ruuat, ihana henkilökunta. Mahtavaa että pienestä kylästä löytyy oma " matalankynnyksen" leppoisa brunssipaikka. Ihania tuoreita makuja, ystävällinen henkilökunta, lapset tykkäsivät myös, kohtuullinen hinta, ihanat kakut ja kivat vaihtuvat teemat!

E.T. Charlie

Raikas kohtuuhintainen brunssi joka sunnuntai.

Express Food

Melko kattava aamiainen 6 eurolla.

Haikaranpesä

Upea miljöö, mahtavan hienot maisemat ja huippuhyvä brunssipaikka.

Hvitträsk

Upea brunssi. Hieno paikka, hyvät tarjoilut. Ruoka, palvelu ja miljöö huippua. Museon vieressä. Rauhallinen ympäristö ulkoilla. Todella paljon ruokia tarjolla, erikoisiakin lajeja. Sillit ihan omaa luokkaansa!

Vaikka mentiin myöhässä, palvelu oli ystävällistä eikä tuntunut hetkeenkään että olisi ollut saada kiire meitä pois, vaikka oltiin viimeisiä ja yliajalla. Ruoka oli herkullista ja tuntui pitkästä aikaa saavansa täyttä vastiketta rahoille, käymisen arvoinen paikka.

Upea miljöö, lapset huomioidaan kivasti ja todella upeat annokset. Monipuolista, kekseliästä ja maukasta ruokaa!

Kaisankoti

Hyvä ruoka Historiallinen paikka. Viihtyisä milijöö. Rauhallinen, kaunis ympäristö. Loistava brunssi. Jokaiselle jotakin, herkullinen brunssi. Tunnelma. Hyvä ruoka ihanassa miljöössä. Loistavaa ruokaa herkullisesti tarjottuna. Monipuolinen ja hyvänmakuinen. Hinta on tosi aika kova (32,-)

KG

Monipuolinen brunssi ja lapsiystävällinen ravintola! Valikoima hyvä.

La Torrefazzione

Mahtava tunnelma, upea palvelu ja mieletön brunssi tämä paikka tarjoaa parastaan, intohimoiset baristat kyllä tietävät mitä tekevät rautaista ammattitaitoa. Ihanaa palvelua ja maukas monipuolinen brunssi. Monipuolinen ja sopivan hintainen brunssi! Hyvä hinta-laatusuhde ja maistuu myös lapsille! Hyvä ruoka, viihtyisä tunnelma ja mahtava henkilökunta. Runsas ja hyvänhintainen ja laatuinen brunssi. Paras kahvi. Monipuolinen brunssivalikoima. Selkeät makukokonaisuudet. Voi kun saataisiin La Torrefazione Tapiolaan.

Långvik

Laadukas ruoka, hyvä valikoima, tyylikäs tila ja miellyttävä tunnelma, muun muassa pianisti soittamassa. Kiva ympäristö, loistorioka, kylpylä sisältyy hintaan. Merellinen miljöö, brunssin hintaan sisältyy kylpyläosaston käyttö, herkullinen brunssipöytä. Ihana ympäristö, laadukas ruoka & mukava palvelu! Erinomaiset raaka aineet ja hyvänmakuiset ruuat, mausteita on käytetty. Suussa sulavia leivonnaisia jälkkäriksi. Halpa ja runsas.

Brunssi on monipuolinen, joten varmasti jokaiselle löytyy mahantäytettä. Tilaa on hyvin, eikä koskaan tunnu ahtaalta. Maittavat ruoat ja kylkeen hyvät juomat. Ja paikkakin on upea: hienoa vanhempaa arkkitehtuuria ja sisustustyyliä, sekä luonto ja meri isojen ikkunoiden takana.

Sunnuntaibrunssi oli positiivinen yllätys. Lisäksi tarjolla kaikkea oheistoimintaa, joka jäi kiireen takia testaamatta. Mutta ne maut...

Mezza

Uusi tulokas. Maut kohdallaan! Mahtavat välimeren maut ja herkullinen jälkiruokapöytä. Tosi maukasta ja runsaasti ja ystävällinen palvelu ja edullinen. Brunssi viikonloppuisin 20 euroa, todella runsas ja maukas. Hyvä safka ja rento fiilis. Mieletön jälkiruokavalikoima. Toivottavasti taso pysyy, hintaa voi vähän korottaakin!

Mahtavan maukasta, värikästä, kauniisti esillelaitettua kasvisruokaa (myös lihaa tarjolla). Jälkiruokapöytä myös upea. Juomat (mehut, limut, kahvi) kuuluvat 20 euron hintaan. Syötäviä saa santsata niin paljon kun haluaa. Sydämellisen ystävällinen palvelu. Kaunis kattaus, herkullisia makuja, hyvä jälkiruokavalikoima. Tarjontaa löytyy vegaaninen, maidottomille, gluteenittomien.

Perinteisen ja eksoottisen yhdistelmä, ihanat puhtaat maut ja laadukkaan oloiset raaka-aineet. Vegaaneille erittäin kiitettävä tarjonta, vuustoilla tms kikkailematta. Taitavasti valmistettuja herkkuja erinomaisessa hinta-laatu suhteessa! Paras brunssi paikka ikinä. Leivokset on parhaita. Hyvä ilmapiiri ja edullinen brunssi.

Min Krog

Ihania makuja. Laatuun ja ruokien tuoreuteen voi aina luottaa. Vaihtelevat menut ovat bonusta. Tunnelma on leppoisa ja henkilökunta aina ystävällistä. Kiva, pieni, kodikas ja tunnelmallinen miljöö. Hyvät ruuat. Sympaattinen ympäristö ja herkulliset vaihtuvat valikoimat. Mukava ja mutkaton. Vaihtuva teema, aina varma hyvä tarjonta. Koko perhe tykkää.

Valikoima, tuoreus, miljöö ja palvelu ensiluokkaista. Loistava, pieni ja tasokas paikka hienossa miljöössä.

Oittaan kartano

Runsas valikoima ja herkulliset ruoat.

Peroba Cafe

Ruoka tuoretta ja monipuolista, kaikille jotain hyvää. Ihana miljöö! Kaikille aisteille. Maukasta, tuoretta ja vuodenajan mukaan vaihtuvaa tarjottavaa. Usein olen käynyt, enkä kertaakaan pettynyt. Hyvä hinta-laatusuhde ja mukava miljöö kaakeliuuneineen. Ihanat maut, tuoreet tuotteet, laaja valikoima. Ihana miljöö ja houkutteleva brunssipöytä! Kaunis paikka ja herkulliset tarjottavat.

Miljöö on kaunis ja brunssi pitää sisällään paljon itsetehtyä ja vähemmän valmis/puolivalmiita tuotteita. Maku on mainio ja hinta on vielä siedettävissä rajoissa.

Rauhallinen keidas urbaanissa ympäristössä. Ihana talo, mahtava palvelu ja aina hyvää ruokaa! Ei ainoastaan Espoon vaan koko pääkaupunkiseudun paras brunssipaikka!

Retro

Hyvä ruoka ja monipuolinen valikoima. Mukava tunnelma, rento fiilis ja ystävällinen henkilökunta.

Sis Deli + Cafe

Tarjolla kaikkea hyvää. Kiva paikka. Hyvät ainekset, tasalaatuista ruokaa.

Taste of Koti

Loistava tarjonta joka ottaa erityisruokavaliot huomioon. Hintakin kohtuullinen. Ihania makuja lihan välttäjälle. Rakkaudesta ruokaan ja loistava palvelu: ihana hymy aina tiskin takana. Kaikki ruoat ovat halal, jopa juustokakut. Ainutlaatuista!

Asun Kirkkojärvellä ja olen todella innostunut, että uudesta Taste of Koti -brunssista ihan naapurissani! Brunssi kauniisti katettu, uskomattoman monipuolinen tarjonta, ruoka maukasta. Henkilökunta todella sydämellisen ystävällistä ja hymyilevää – tulee tunne, että kotiin menisi odotettuna!

Itsetehtyä herkullista ruokaa, makuelämyksiä kotoa ja maailmalta. Ihania kakkuja. Hyvä hinta laatusuhde. Paljon raikkaita salaatteja ja ihanaa jälkiruokaa. Erinomainen brunssi, loistava palvelu ja hymyilevä henkilökunta.

Ukkohauki

Joka viikonloppu erilainen menu! Itsetehtyä ja kotoisen maukasta. Siisti ja monipulinen, toimiva! Erittäin hyvä hinta-laatusuhde, salaatit monipuolisia ja erilaisia kuin muualla.

Aiheeseen liittyvää

  1. Espoolaiset: Tämän verran brunssi saa maksaa 22.4.2017 9:05
  2. LV:n brunssiäänestys ratkesi: Kirkkonummen brunssipaikat rohmusivat ääniä 6.5.2017 8:05

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut