IS: Kohupappi Marjaana Toiviainen saattaakin jäädä Suomeen – "En tiedä mitä tehdä"

Pastori Marjaana Toiviainen. ESM arkisto

Riikka Jokinen

Kohupappi Marjaana Toiviainen harkitseekin jäämistä Suomeen. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Oulunkylän seurakunnan pastorina työskentelevä Toiviainen kirjoitti Facebook-päivityksessään viime viikon torstaina saaneensa tarpeekseen Suomen hallituksen politiikasta, minkä takia hän aikoo muuttaa pois maasta. Toiviainen on taistellut vahvasti turvapaikanhakijoiden palautuksia vastaan.

Nyt Ilta-Sanomat uutisoi, että Toiviainen pohtiikin, lähteäkö pois maasta vai jäädäkö Suomeen.

– Olen todella sekaisin. En tiedä mitä tehdä. Tulisin kaipaamaan perhettäni todella paljon. Mutta minulla on perhettä myös Tansaniassa. Mitä tehdä? Missä asua? Olen eksynyt, Jumala, näytä minulle tie, Toiviainen kirjoittaa Facebookissa Ilta-Sanomien mukaan.

Toiviainen on julkaissut Facebookissa myös päivityksen, jossa hän kiittää kaikesta saamastaan palautteesta ja viesteistä.

– Niiden valtava määrä on yllättänyt minut totisesti.

Esimerkiksi kansanedustaja Alexander Stubb (kok.) on osoittanut tukensa Toiviaiselle ja toivonut, että hän jäisi Suomeen.

– Älä jätä meitä. Teet hienoa työtä. Olet esimerkki meille muille. Suomi tarvitsee sinua. Koskaan ei pidä luovuttaa. Askel askeleelta kohti avoimempaa, suvaitsevampaa ja kansainvälisempää maailmaa, Stubb kirjoittaa Twitterissä.

Lue myös:Kohupappi Marjaana Toiviainen muuttaa pois Suomesta – "Pelkään henkeni edestä"

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut