Sellon naapuriin Leppävaaraan erikoistavarakaupan keskittymä – sisälaskettelukeskus jäi haaveeksi

Vuosia rakentamista odottaneen Espoon Leppävaarassa sijaitsevan Hatsinanpuiston uusin asemakaava tulee kaupunkisuunnittelulautakunnan käsittelyyn ensi keskiviikkona.

Uusimmissa, NCC:n suunnitelmissa kuuden hehtaarin alueelle kauppakeskus Sellon itäpuolelle on tulossa vajaan 39000 kerrosneliön liikekeskus erikoistavarakaupalle. Lisäksi kiinteistöön tulee liikunta-, palvelu- ja viihdepalvelutiloja sekä katolle hotelli.

Perkkaantien ja Hevosenkengän risteysalueen viereen nousee toimistotalokortteli ja alueen itäosaan enintään 15-kerroksinen asuinkerrostalokortteli. Rakennusoikeutta on 16000 kerrosneliötä.

Korkeimmasta asuinkerrostalosta suunnitellaan uutta maamerkkiä junalla Helsingin suunnasta Espooseen tuleville. Uusia asuntoja on tulossa vajaalle tuhannelle ihmiselle.

Suunnitteilla olevan raidejokerin linja tulee kulkemaan Perkkaantien pohjoispuolella.

Kaupunkiradan ja Perkkaantien välissä lepikkoa kasvavalle puistoalueelle on 2000 -luvulla ehditty mallaamaan niin sisälaskettelukeskusta kuin Angry Birds-sisähuvipuistoakin.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut