"Sata kettua Sveitsistä jahtaamaan Helsingin citykaneja" – joko näit nämä aprillipilat?

Vapiskaa citykanit! Sata kettua Sveitsistä saapuu Helsinkiin kitkemään kaniongelmaa, tiedotti Foxtrail Finland aprillipäivän kunniaksi. Sirpa Repo

Riikka Jokinen

Tänään lauantaina ei kannata uskoa ihan kaikkea näkemäänsä tai kuulemaansa. 1. huhtikuuta on nimittäin tullut tutuksi aprillipäivänä, jolloin huijataan leikkimielisesti ihmisiä.

Myös lukuisat yritykset ovat intoutuneet juonimaan aprillipiloja.

Foxtrail Finland tiedotti medioille, kuinka sveitsiläinen perheyritys tarjoaa ratkaisun Helsingissä rehottavaan citykani- ja rottaongelmaan.

–Helsingin kaupunki on tilannut meiltä yhteensä sata metsästyskettua, jotka lasketaan vaiheittain vapaaksi ympäri keskustaa ja keskeisiä puistoja kevään aikana, Foxtrailin Suomen projektista vastaava Jan Werlé kertoo tiedotteessa.

Tiedotteessa kerrotaan myös, kuinka ketut on jo tuotu Sveitsistä Helsinkiin, "jotta niiden aistit ehtivät tottua paikalliseen toimintaympäristöön" Kettuja kuulemma pidetään toistaiseksi avohäkeissä eri puistolokaatioissa, mistä ne tullaan laskemaan vapaaksi toukokuun puolenvälin tienoilla.

Atoy Autohuollollakin on pilkettä silmäkulmassa.

Yhtiö nimittäin tiedottaa tarjoavansa jatkossa asiakkailleen huoltojen ja korjauksien ajaksi sijaisautojen sijasta käyttöön polkupyöriä ja potkulautoja. Talvella vaihtoehtona on kuulemma myös potkukelkka. Eikä siinä vielä kaikki. Myös nuoremman asiakaskunnan toivoma skeittilauta on myös saapumassa valikoimaan.

–Päivän vireystaso nousee kummasti, kun kulkee matkan autohuollosta esimerkiksi työpaikalle ja takaisin potkulaudalla, Atoy Autohuollon operatiivinen johtaja Janne Mäki vinkkaa yhtiön tiedotteessa.

Päätä itse, uskotko näihin vai et.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut