"Ihana tuoksu tulvii koko kylään" – Tässä lista Espoon parhaista kahviloista

KAHVILAT Espoossa on kymmeniä ihania kahviloita, joissa palvelualtis henkilökunta tarjoilee hyviä kahveja, leivonnaisia ja ruokia.

Kaisan Cafe Tapiolassa (ylhäällä vasemmalla), Halmeen leipomo Kauklahdessa (alla vasemmalla) ja Cafe Mellsten Haukilahdessa (alla oikealla) ovat espoolaisten kestosuosikkeja. Leppävaaran Cafe Peroba (ylhäällä oikealla) on uudempi tulokas. Päivi Tuovinen, Anneli Tuominen-Halomo, Johanna Halava

Marketta Karjalainen

Erikoiskahveja, itse tehtyjä leivonnaisia, lounaita ja kaupan päälle vielä ohjelmailtoja tai näyttelyitä – tätä kaikkea löytyy jo Espoon kahviloista. Kaupungin kahvilatarjonta on viime vuosina kasvanut ja monipuolistunut ilahduttavasti.

Oman osansa ovat tuoneet uudet tai laajentuneet kauppakeskukset. Kahviloita on noussut myös kauppakeskusten ulkopuolelle.

Länsiväylän kahvilakisa osoitti, että Espoossa on jo paljon hyviä, hyvin erilaisia kahviloita.

Näin tilannetta arvioi eräs vastaaja:

"Tiukka kisa. Pieni ero esim. Merenneitoon on kodikkuus ja "perhemäinen" henkilökunta. Ilman merinäköala olisivat historialliset Bemböle kaffestuga ja Halme Kökkelissä olleet vahvoja, tai Kanelipulla. Nämä muutaman kerran kuussa auki olevat kartanontyyppiset ovat viehättäviä, muttei aina käytettävissä. Paikan takia tärkeät lepopaikat ovat WeeGee, Elfvik, Finnoon venesataman konttikahvila, Tarvaspää, jne. Ja tottakai kaikissa ostoskeskuksissa pitää olla kahvila; Ciao, Kaisa... Unohtamatta kiirekahvilat Teboilit ja ABC:t."

Länsiväylän lukijaäänestyksessä Espoon parhaasta kahvilasta annettiin kaikkiaan 1 790 ääntä. Kärkinelikko erottui selvästi: Cafe Zoceria sai 436 ääntä, toiseksi tullut Kaisan Cafe 212. Kolmanneksi ja neljänneksi tulivat Cafe Mellsten (199 ääntä) ja Halmeen leipomon myymäläkahvila (196 ääntä).

Kärkikymmenikköön kuuluvat myös Cafe Brunnsdal (137 ääntä), Cafe Peroba (84), Bembölen kahvitupa (73), Cafe Merenneito (61), Cafe & Bakery Lissbon (37) ja Nokkalan majakka (35).

Näin kisaan vastanneet luonnehtivat suosikkejaan:

Sis. Deli+Cafe, Weegee-talo, Tapiola

Mahtava brunssi. Aivan uskomattoman hyvät sämpylät ja leivonnaiset! Kiva miljöö.

Kaisan Cafe, Tapiola

Isot ja maukkaat korvapuustit! Ihanat korvapuustit. Hyvä kombo perinteistä ja uutta. Tekijät sydämellä pyörittämässä kahvilaa ja se näkyy sekä maistuu. Kaisan Caféssa tuli jo lukioaikana 1980-luvulla käytyä hyppytunneilla, siellä joimme hääkahvit tultuamme maistraatista ja tietenkin itse korvapuustit ovat legendaarisia ja omistajat niin ihania! Vuosikymmenien ajan ehdottomasti paras hinta-laatu ja ylen ystävällisen asiakaspalvelun suhteen. Hyviä.leivonnaisia ja mukavia työntekijöitä, Tapiolan helmi.

Cafe Picnic, Tapiola

Saa myös ruokaa.

Coffee & Deli Aschan, Tapiola

Paras Cafe Latte.

Kahvi-Olli, Tapiola

Tunnelma! Olli itse toivottaa asiakkaan aina tervetulleeksi ja sanoo muutaman ystävällisen sanan. Kahvi ehdottomasti Espoon parasta. Tunnelma rento ja ystävällinen. Parasta laatukahvia ja maukas lihapiirakka. Parasta kahvia koko Espoossa! Pieni on kaunista.

Torikahvila, Tapiola

Aina uunituoreet leivonnaiset ja edullinen hintataso. Erinomainen palvelu. Perustorikahvila, ei mitään konstailuja, itse asiassa aika kolkko paikka, mutta ystävällinen palvelu ja kahvi + lämmitetty "Snadi" vetää puoleensa. Täydellinen sijainti ihan Tapiolan keskustassa, mutta kuitenkin kauppahyörinän ulkopuolella omassa rauhassaan.

Cafe & Bakery Lissbon, Heikintori, Tapiola

Todella hyvän makuisia piirakoita. Täältä saat sellaisia makeita ja suolaisia leivonnaisia, mitä muualta ei saa ja aina tuoretta sekä lisäksi lämpimän hymyn henkilökunnalta. Portugalilaisten lahja maailmalle. Parhaat "ei-pulla" leivonnaiset ja ystävällinen palvelu. Ihana monikulttuurinen pariskunta, joka leipoo sydämellä! Ainut paikka koko pk-seudulla (Suomessa??), josta saa portugalilaisia herkkuja. Parempia pastel de nata -leivoksia ei löydä edes Portugalista!

Cafe Bastvik, Saunalahti (avoinna joka kuukauden ensimmäinen la+su)

Aito kahvila, jossa ei hermoja repivät kauppakeskusten äänimainokset häiritse vaan taustalla soi rauhallinen musiikki. Lisää tällaisia! Cafe Bastvikissa on erinomaisen kahvin lisäksi ainutlaatuinen käsityönä toteutettu vanhaa kunnioittava miljöö. Tarjoilut on itse tehtyjä. Suosio säilyy vuodesta toiseen. Upea talo, ihana tunnelma, maukkaat ruuat ja superihana kakkupöytä. Todella hyvät leivonnaiset, myös gluteiinitonta. Ruoka- annoksissa eri vaihtoehtoja. Kartanotunnelmaa ja pöydät notkuvat vaihtoehtoja. Upeasti entisöity kartano!

Fazer leipomomyymälä, Tapionaukio

Hyvät tuotteet ja siisti ja hyvät ihmiset. Hyvät tuotteet loistava palvelu. Pöytiintarjoilu. Aina tuoreita ja hyviä leivonnaisia sekä kerrassaan ihana kahvi, ainakin heidän cappucinonsa tuplaespressolla.

Cafe Mellsten, Haukilahti

Haukilahden oma kahvila. Hienolla paikalla. Loistava yrittäjä. Erinomainen tarjonta. Ystävällinen, osaava ja kaikinpuolin hyvä henkilökunta. Helppo mennä. Tapaa tuttuja. Myös tapahtumapaikka. Rento tunnelma. Aina auki, kun on tarve päästä nauttimasn ulkoilmasta ja terassista. Myös pyhinä ja kylmällä ilmalla. Paras tomaattikeitto. Hyvä pizza ihanat puitteet ja etityäin ystävällinen palvelu! Erilaiset tapahtumat yllättävät myös ajoittain hyvällä tunnelmalla.

Cafe Merenneito, Matinkylä

Ihana kesäkahvila, voittaa Bembölen kahvituvan vain niukasti. Paras palvelu ja viihtyisä. Hinnat oikeat laatuun nähden. Paikka loistava. Idyllinen rantakahvio. Tunnelma. Hyvä tuotteet, hyvä palvelu. Hienoja tapahtumia.

Nokkalan majakka, Matinkylä

Ihana miljöö, sijainti ja maisemat täysi kymppi. Kahvi erinomaista ja palvelu todella ystävällistä! Ihastuttava sijainti, arkkitehtuuri ja menu. Suolaista, makeaa ja maisemaa! Siisti ja laadukkaat tuotteet, upea maisema merelle, parkkipaikan läheisyys miinusta. Ainoa kahvila rantaraitilla, joka on auki myös talvella!

La Torrefazione, Iso Omena

Maistuva, terveellinen aamiainen Ystävällinen palvelu Loistokahvit. Asiantunteva ja aito asiakaspalvelu ja Espoon ehdottomasti paras kahvi. Lounas on kerännyt runsasti kehuja samaten kuin tilauksesta tehtävät ciabatat ja salaatit. Vihdoinkin Espoossakin saa La Torrefazianon laatukahvia ja -palvelua! Tätä odotettiin! Erittäin asiantuntevaa, ystävällistä palvelua, kiireen tuntua ei ole ja tilauksen tekeminen helppoa. Leivät, lämpimät ruuat ym tehdään tilauksesta asiakkaan odottaessa, ei siis mitään vitriinissä seisovaa "rantabaarikamaa" , joissa hintakin samaa tasoa, laatu ei.

Ciao! Caffe Omena, Iso Omena

Paras jäätelöpaikka ja kahvit mukaan edullisesti. Ok-kahvit. Ihana ilmapiiri sekä mahtava italiasta inspiroitunut tarjonta.

Espresso House, Iso Omena

Laaja kahvivalikoima, hyvä palvelu ja viihtyisyys. Tuttu ja turvallinen, hyvä kahvi ja palvelu. Todella kiva sisustus ja ystävällinen palvelu.

Cafe Ella, Olari

Lähiökahviloiden aatelia! Ruuan ja tarjoilujen korkea taso sekä rento, mielyttävä ilmapiiri. Ihana paikallinen ja tunnelmallinen kahvila. On oikeasti hyvä kahvi. Ja pullat itseleivottuja. Lisäksi lounasja salaatti hyviä.

Kahvila Kanelipulla, Kivenlahti

Ihanat itse leivotut korvapuustit, aina ystävällinen henkilökunta ja viehättävän omaperäinen sisustus tekevät kahvila kanelipullasta minun suosikkini Espoon kahviloiden joukossa. Tuoretta, kotoisaa ja palvelualttiutta. Kodikas, tuore pulla, monenlaista syötävää, pikkuhuoneita kalustettu 40-50 luvun malliin. Mukavia ihmisläheisiä myyjiä, romanttisen tunnelmallista.

Cafe Villa Rulludd, Suomenoja (avoinna kuukauden ensimmäinen sunnuntai)

Kaunein miljöö. Entisajantunnelma, saaristomerellinen ympäristö, henkilökohtaisentuntuinen palvelu.

Ciao! Caffe Lippulaiva

Paras henkilökunta, aina hymyllään.

Cafe Brunnsdal, Kauklahti

"Kauklahtelaisten olohuone". Hyvä tunnelma, itse tehdyt leivonnaiset, hyvät kahvit. Hyvät eväät, miljöö ja palvelu. Seinämaalaus viehättää joka kerran sisään astuessa, palvelu on ystävällistä ja tarjonta sopivaa. Hyvä pyöräretken etappi. Lämmin kodikas tunnelma ja miljöö Hyvää ruokaa. Idyllinen ja viihtyisä kyläkahvila, jossa valmistetaan ruoka laadukkaista raaka-aineista. Ruoka ja kaikki tarjottavat ovat ensiluokkaisia. Kahvilan omistaja tekee yhteistyötä muiden kauklahtelaisten yritysten kanssa, kuten Fair.fi ja joogaa harjoittavan Joy Story Oy:n kanssa. Lisäksi on yhteistyötä paikallisen urheiluseuran, Kauklahden Pyrinnön, kanssa. Saa kahvilasta myös juhlapalveluita. Erinomainen kokonaisuus.

Halmeen leipomon myymäläkahvila, Kauklahti

Ihana historiallinen miljöö, suussa sulavat leipomukset ja lämmin ensiluokkainen palvelu. Rakastan!

Vanha perinteinen kahvila jossa Espoon herkullisimmat leivonnaiset. Pieni sympaattinen tila joka ei yritä olla nykyaikainen ja trendikäs vaan aito ja alkuperäinen. Tunnelma ja miljöö, mukava pieni ja viihtyisä wanhanajan kahvila tämänpäivän herkuilla. Ihana kyläkahvila maukkailla herkuilla. Palvelu myös loistavaa. Perinteinen - takuuvarmat herkut, niin leivät kuin makeatkin. Loistava palvelu ja hyvät aukioloajat. Upeassa vanhassa miljöössä kiva kahvila, mistä voi hakea myös ihanaa leipää kotiin. Ja parasta kävelymatkan päässä kotoa. Ihana tuoksu tulvii koko kylään. Herkullisia leipomuksia, esim. suussa sulavat hillomunkit. Aina ystävällinen palvelu. Kermamunkit paras leivonnainen mitä mistään kahvilasta olen saanut.

On hienoa, että tämä perinteikäs kahvila on edelleen toiminnassa. Tämä kahvila on jo "käsite" paikallisille, mutta myös meille muille Espoolaisille. On kuin kotiinsa menisi syömään mummon tekemiä leivonnaisia tai suolaista purtavaa. Ensimmäisen kerran kävin täällä jo 70-luvulla, nuorena Espoon kaupungin työntekijänä. Maailma on viennyt minut jo aivan toisiin kuvioihin, mutta edelleenkin käyn täällä kahvilla kavereiden kanssa muutamia kertoja vuodessa.

Marian konditoria, Kauppakeskus Espoontori

Maistuvat tuotteet, hinnat kohdillaan, mukava henkilökunta. Marian konditoriassa poikkean aina kun käyn Espoossa, hyvä palvelu ja erinomaiset tuotteet. Aina tuoretta tarjolla sekä myöskin tarjouksia. Ystävällinen palvelu ja kantiskortti! Siisti. Paljon tapaa tuttuja, rauhallinen! Vanha Espoontori on perustuulipukukansan kahvio. Parjattu paikka, eikä ollenkaan pidä paikkansa pahat puheet siitä. Tavallisen kansan suosima paikka!

Kan Cafe, Kauppakeskus Espoontori

Tekee itse pullat, kakut ja leivokset. Ei osta niitä tukusta tai leipomoista. Omistaja erittäin ammattitaitoinen ja positiivinen. Esimerkki, miten maahanmuuttajat kotoutuvat parhaiten maahamme. Hyvä palvelu ja monipuolinen pulla /kakku tarjonta.

Bembölen kahvitupa, Bemböle

Tunnelmaa ja ystävällinen palvelu! Idyllinen. Mukava mennä talvisin takkatulen ääreen kahville tai syömään. Ihanan aito ja ainutlaatuinen, historiallinen kahvipaikka. Jopa kahvilan henkilökunta on pukeutunut miljöön mukaisesti! Kahvitella voi sisällä ihastellen vanhanaikaisia esineitä tai kesällä ulkona. Ainutlaatuinen, idyllinen paikka, joka henkii menneisyyden romantiikkaa. Kesällä mahtava paikka. Hirvenpäästä jopa lapsuudenaikaisia muistoja. Vanha ja perinteikäs, tunnelmaa ja lämpöä. Upea tunnelma ja aina hymyilevä henkilökunta. Täällä on vietetty babyshowereita, kaverilounaita, perhelounaita, pakoon arkea-lounaita ja vaikka kuinka monta mukavaa hetkeä.

Luontokeskus Haltian kahvila, Nuuksio

Upeat maisemat.

Cafe Buffo, Sello

Hyvät tuotteet ja hyvässä paikassa hienossa kauppakeskuksessa. Mutkaton, helppo asioida, rauhallinen sijainti verrattuna muihin Sellon kahviloihin, hintataso kohtuullinen, voi poiketa useamminkin viikossa. Kahvilan muoto antaa mahdollisuuden tilanteeseen sopivan paikan löytämiseen. Päivän iltapäivälehti myös hyvä asia. Lounas kohtuullisen hyvä, yleistä hintatasoa. Kahvila suosii läppärin kanssa työskentelijöitä, joita joskus useita. Voisi olla tietyt pöydät vain vesilasi-läppäri asiakkaille. Olen kuullut vierestä useamman henkilön "työhaastattelutilaisuutta".

Caffi, Sello

Maku & palvelu.

Starbucks, Sello

Starbucks on Starbucks. Hyvä ja monipuolinen valikoima, todella hyvää kahvia ja herkut. Ystävällinen palvelu ja useimmat myyjät jopa muistavat nimen.

Espresso House, Sello

Valikoima ja miljöö.

Robert’s Coffee, Sello

Kahvilassa kiva tunnelma. Hyvä palvelu. Aina löytää mieleistä kahvileipää. Robertsissa saa erikoiskahveja ja aina hyvää kahvia!

Cafe Zoceria, Leppävaara

Tunnelmallinen, tuulahdus Eurooppaan Espoossa. Laadukas kahvila. Erinomainen valikoima leivoksia. Lähituotteita. Loistava henkilökunta. Hieno milijöö ja erinomainen palvelu + keikkaillat. Hyvä kahvi, miellyttävä ympäristö, erinomainen palvelu ja ystävällinen henkilökunta, lukunurkkaus, lenkkipolun lämmin välietappi. Aina ystävällinen ja iloinen palvelu. VIihtyisä ympäristö: seinät, kalusteet. Äänimaisema: ei kauppakeskuksen hälinää. Näkymä ikkunasta kiva. Tämä on kahvila on herättänyt vanhan kauppakeskus Gallerian eloon.

Zoceria on tuonut Leppävaaran vanhalle puolelle ripauksen nykypäivää: Ihana ja ystävällinen henkilökunta vastaanottaa asiakkaat aina hymyillen moderniin mutta samalla kodikkaaseen kahvilaan jossa on ihana piipahtaa päiväkahvilla hyvän kirjan kanssa (lukunurkkaus on täydellinen piilopaikka minne tulla hengähtämään arjen kiireitä ja hetkeksi unohtaa ajan kulun). Erikoiskahvit hivelevät makuhermoja puhumattakaan maittavasta lounaasta tai suussa sulavista makeista. Iso aurinkoinen terassi on autuas pysähdyspaikka kesäiltaisin pitkän työpäivän jälkeen. Monipuolinen valikoima stand upista live bändeihin iltaisin, jolloin kahvilasta muuntautuu tunnelmallinen ja intiimi illanviettopaikka, jonka lämmin ilmapiiri kutsuu luoksensa vaikkei illan esiintyjästä olisi tietoa. Ikinä ei ole tarvinnut pettyä tarjontaan.

Tuonut eloa ja kukoistusta alueelle mitä se myös kaipasi. Ehdottomasti lempi kahvilani ja juuri niin täydellinen kuin miltä näyttääkin.

Cafe Peroba, Leppävaara

Ihana miljöö, hyvät brunssit. Erittäin hieno tunnelma ja leivonnaisissa maistuu laadukas maku. Ruoka taas niiin tuoretta ja raikasta. Ylivoimaisesti voi suositella tätä paikkaa kaikille kävijöille. Hyvät leivonnaiset, ei normipullaa pakasteesta. Sisustukseen on laitettu ajatusta ja ehkä se on maksanutkin enemmän kuin normaalissa espoolaisessa kahvilassa. Nykyaikainen kokonaispaketti. Hyvä tarjoilu ja tarjottavat, mustarastaan laulun ja lehtipuiden säestämänä, ihana kokemus. Viehättävä, huokuu mennyttä aikaa, tunnelmallinen, hyvät herkut.

Cafe Elfvik, Villa Elfvik, Laajalahti

Arvokas kartanotyylinen luontoympäristö. Upea ympäristö. Sopiva paikka lepohetkelle päiväkävelyn lomassa. Ystävällinen henkilökunta. Kylmälläkin kelillä lämmin ja kotoisa tunnelma. Mustikkapiirakka on taivaallisen hyvää. Ympäristö kruunaa kokonaisuuden. Itsetehtyjä herkkuja uunilämpimänä. Idyllinen miljöö ja hyvä palvelu. Paras mustikkapiiras! Historia, luonto, tapahtumat, miljöö, herkulliset itse tehdyt leivonnaiset. Kertakaikkiaan rauhoittava paikka!

Tarvaspään kahvila, Gallen-Kallelantie 27

Upea maisema, kaunis kahvila, ystävällinen palvelu, hyvä valikoima, pääsee myös ulos, museo vieressä, työmatkan varrella ja vielä koiraystävällinenkin. Kauniit tilat, maisemat, rentous, raitis ilma, leppoisuus. Lenkkipolkujen varrella! Niinkuin olisin tipahtanut lapsuuden mummolan pihalle, kun kesällä istahdin juomaan koivunmahlajuoman juhlavasta lasista! Arkeen juhlaa. Laaja tarjonta niin pullissa, kakuissa kuin kahveissa tai muissa juomissa. Ystävällinen palvelu ja mahtavat maisemat kruunaavat kahvilakokemuksen!

Opin rakastamaan kahviloita lapsena, kun käytiin Tarvaspään "kesäkahvilassa" perheen kanssa jo 1960-luvulla. Nykyiset omistavat tarjoavat hyvälaatuista kahvia ja muodikkaita muita juomia ja hyviä kahvileipiä ja keittolounaitakin. Vanhan huvilan tunnelma ja näkymä Laajalahdelle tuottaa hyviä fiiliksiä.

Pirttimäen kahvila, Kunnarla

Kahvila on mutkaton ja kotoisa. Tarjoilut leivotaan paikan päällä ja korvapuustit ovat oikeita lapsuuden puusteja. Ulkoilijoiden lempipaikka, jonne voi piipahtaa myös keittolounaalle. Kevätauringossa terassi on jo mahtava paikka. Itsetehdyt tuoreet korvapuustit, piirakat, leivokset ja lounaskeitto, ihan mahtavassa ympäristössä. Ystävällinen palvelu ja ympärillä erinomaiset Nuuksion ulkoilumaastot. Pääsee myös bussilla ja herkkuja voi ostaa myös kotiinvietäväksi. Erinomaiset korvapuustit ja munkit. Paras kahvila on Pirttimäen ulkoilumaaston yhteydessä. Kahvilassa on ihania kotitekoisia leivonnaisia kuten munkkirinkilöitä, korvapuusteja, piirakoita ym. Lounasaikaan saa myös hyviä keittoja. Kävijä ihastuu tuotteisiin ja tulee toisenkin kerran ja yhä uudelleen ulkoillessaan Pirttimäessä tai lähimaastoissa.

Café Kulma, Soukka

Rento ja mukava ilmapiiri, jonne koiratkin pääsevät. Tarpeeksi lähellä ulkoilureitin varrella. Pieni ja sympaattinen kahvila, josta saa edullisesti lounasta. Kiva tunnelmallinen pikku lähikahvila missä välillä erilaisia kivoja teemapäiviä.

Herkkupuoti Sanni, Iivisniemi

Kahvila on kodikas, ystävällinen palvelu ja sieltä saa herkullisia itse leivottuja leivonnaisia, lisäksi vielä kohtuuhintaan. Kahvila on sisustettu kauniisti, osittain myynnissä olevilla tavaroilla. Viehättävä uusi kahvila, josta saa itse leivottuja makeita ja suolaisia herkkuja kahvin, teen tai kaakaon kanssa. Aina tuoretta ja erityisen hyviä leivonnaisia. Tuoretta, kotoisaa ja palvelualttiutta.

Shell, Bemböle

No kahvinkeitin kuin kahvinkeitin, paras hintalaatusuhde käytännöllisyyden kannalta hypettämättä mitään kahviloita, jotka ei elä kuitenkaan 2–3 vuotta pidempään. Perus kahvinkeitinkahvi.

My's Cafe, hiihtokeskus Swinghill, Nuuksio

Suomen paras rinnekahvila.

Cafe Zava, Espoontori

Oikein asiallista juustokakkua & baklavaa.

Cafe Menita, Soukka

Uusi, pieni, lämminhenkinen paikka! Hyvät leivonnaiset! Aivan ihana miljöö Soukan lankakaupassa olevassa kahvilassa. Kävin siellä lounaalla: keittoa ja salaattia tarjolla kera itse leivottujen herkkujen. Siellä ystäväporukka naisia kutoivat ja kahvittelivat yhdessä. Kahvilan pitäjän olemuksesta paistaa onnellisuus/aurinko. Ihana miljöö, vastakohta tälle kovalle/hektiselle maailmalle.

1001 Yötä Kahvila, Kivenlahti

Kahvila avattu syksyllä 2016 kahden nuoren miehen toimesta. Saatavana erinomaisia tee- ja kahvilaatuja pullien ym kera. Kirjoja ja lehtiä. Keskusteleva henkevä ilmapiiri vaikka mukavassa sohvassa juomia nautiskellen. Myös aikaista aamupalaa saatavana. Tuntevat hyvin Iranin ja Nepalin kulttuureja. Ystävällisyys ja kohteliaisuus vaikuttavaa. Suosittelen lämpimästi. Avoinna ma-pe. Itämaisia herkkuja, taidenäyttelyjä ja tosi ystävällinen palvelu.

Talomuseo Glimsin kahvila, Bemböle

Aina ystävällinen ja mukava palvelu ja itseleivotut hyvät ja monipuoliset (myös gluteenittomat) suolaset ja makeat syömiset. Mukava mennä myös lasten kanssa. Pieni, kodikas "vanhanaikainen" kahvila, jossa ystävällinen palvelu ja ilmapiiri, sekä ihanat itse tehdyt leivonnaiset! Ihana tunnelma perinteikkäässä museomiljöössä ja maailman parhaat itse paikan päällä leivotut ja paistetut kanelipullat.

Villa Pentry, Nuottaniemi

Ihana tunnelma, upea maisema, kaunis rakennus, erinomaiset ruoat ja leivonnaiset.

Laura's coffee and wine, Iso Omena

Hyvä ja kohtuuhintainen.

Listalta poistettu Cafe Ellinella, joka lopettanut toimintansa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tässä on Espoon paras kahvila – Yrittäjäparin hyppy tuntemattomaan vei menestykseen 24.1.2017 19:35

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut