Ison Omenan Finnkinoon sali huipputekniikalla ja luksuspenkeillä

Isoon Omenaan avautuu huhtikuussa Suomen toinen Finnkinon huipputekniikalla varustettu Scape-sali. Arkistokuva/Päivi Tuovinen

Seppo Korkman

Kauppakeskus Isoon Omenaan Matinkylässä huhtikuussa avautuvaan Finnkinon elokuvateatteriin tulee Suomen toinen Scape-premiumsali huippuluokan äänentoistolla ja laserprojektoreilla.

Vaativaa elokuvaelämystä janoaville Scape-salissa optimaaliseen katseluelämykseen on varustauduttu myös tilavilla ja pehmeillä italialaisilla luksuspenkeillä, joissa riittävä jalkatila on huomioitu.

Sali on varustettu maailman uusimmalla äänentoistotekniikalla, Dolby Atmoksella, yhdistettynä aiempaa kirkkaampaan ja värikylläisempään Barco P6-RGB-laserprojektoriin.

Saliuudistuksen on suunnitellut Finnkinon tekninen päällikkö Ari Saarinen tiimeineen.

Finnkinon toimitusjohtajan Veronica Lindholmin mukaan Scape on Finnkinon vastaus heille, jotka haluavat viedä elokuvakokemuksensa täysin uudelle tasolle.

Iso Omenan uudessa siivessä avautuvassa Finnkinon elokuvateatterissa on seitsemän salia ja 925 asiakaspaikkaa.

Scape-premiumkonseptin on kehittänyt Nordic Cinema Group, jonka osa Finnkino on. Nykyisellään Scape-saleja on Suomen ensimmäisen Finnkino Tennispalatsiin kesäkuussa 2016 avatun salin lisäksi myös Baltiassa. Nordic Cinema Group avaa vuonna 2017 Scape-saleja myös Ruotsiin ja Norjaan.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut