Kohuliikemies Arto Merisalo avautuu Radio Deissä: "En ollut tyttärelleni hyvä isä"

Arto Merisalo vieraili kasvattityttärensä Meri-Tuuli Elorinteen radio-ohjelmassa Jippu ja ihmisen ääni. Kai Kortelainen

Riikka Jokinen

Kohuttu liikemies ja vaalirahoittaja Arto Merisalo pitää elämänsä suurimpana epäonnistumisena sitä, ettei ollut tyttärelleen isä. Hän avautuu aiheesta keskiviikkona Radio Denin Jippu ja ihmisen ääni -ohjelmassa. Jippu on Merisalon kasvattitytär.

– Suurin haava, joka ikuisesti vuotaa verta, on, etten ole ollut hyvä isä. Olen ollut paikalla, mutta en ole ollut läsnä, Merisalo avautuu radio-ohjelmassa.

Sen sijaan talousrikoksia seuranneet vankilatuomiot, Nova Groupin konkurssi tai vaalirahakohu eivät ole Merisalon mukaan olleet hänen elämänsä merkittävimpiä kipukohtia.

– Ykkösepäonnistuminen on se, etten ollut isä omalle tyttärelleni – sellainen isä, joka olisin halunnut olla ja minun olisi pitänyt olla, Merisalo kertoo ja viittaa Anniina-tyttäreensä.

– Se ei auta, että meillä on Anniinan kanssa tänä päivänä hyvät välit ja me keskustelemme asioista. Onhan se aika rankkaa kuulla 28-vuotiaalta tyttäreltä: ”Isä, olisin ollut iloisempi, että meillä olisi ollut pienempi asunto ja vähemmän sitä ja tätä, mutta että isä olisi ollut enemmän kotona.” Se on piikki ja ies lihassa, Merisalo kuvailee ohjelmassa.

Toisena epäonnistumisenaan Merisalo pitää Aija Roivaksen kanssa solmitun avioliiton särkymistä.

Seitsemän vuotta kestäneen avioliittonsa aikana Arto Merisalolle saattoi kertyä vuodessa jopa 240 matkapäivää. Pahimmillaan auton mittariin kertyi vuodessa lähes 180.000 ajokilometriä.

Merisalon haastattelu kuullaan kokonaisuudessaan Radio Deillä keskiviikkona 5. lokakuuta kello 16.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut