Suomalaisäidin keksintö viedään käsistä – ehdolla kansainvälisen innovaatiokisan voittajaksi

Sissalan mukaan vauvapatjan kysyntä on ollut suurta. Familings

Riikka Jokinen

Helsinkiläisen äidin Hanna Sissalan keksintö on ehdolla kansainvälisen innovaatiokisan voittajaksi.

Sissala väsyi itkevään lapseensa ja kehitti patjan, jonka tarkoituksena on helpottaa vauvan nukahtamista. Tavalliseen pinnasänkyyn laitettava patja keinuu ylös ja alas. Sissalan mukaankyseessä on ensimmäinen tuote maailmassa, joka tuudittaa vauvan uneen juuri pinnasängyssä.

Nyt patja on valittuEuroopan suurimpien lastentarvikemessujen innovaatiokilpailun finaaliin. Voittaja ratkeaa torstaina 15. syyskuuta. Itse messut pidetään viikonloppuna Saksan Kölnissä.

–Tietääksemme olemme ensimmäinen ehdolla ollut suomalainen lastentarvikeyritys. Tuntuu mahtavalta, että pieni suomalainen yritys pääsee tähän joukkoon mukaan, Sissala kehaisee.

490 euron hintainen patja oli esillä aiemmin Habitare-messuilla. Sissalan mukaan patjan suuri kysyntä yllätti, ja tuotteet vietiin käsistä.

–Saimme tilauksia moninkertaisesti enemmän kuin mihin olimme varautuneet.

–Teemme nyt kaikkemme, että voisimme valmistaa enemmän patjoja. Kaikille halukkaille niitä ei valitettavasti heti riitä, hän pahoittelee.

Lue myös:Suomalaisäiti väsyi itkeviin lapsiin – keksintöä myydään nyt 490 euron hintaan

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut