Pia Kauma vientijohtajaksi hoivajärjestelmien kärkiyhtiöön

Espoolainen Pia Kauma vie joensuulaisen yrityksen hoivajärjestelmiä kansainvälisille markkinoille. Seppo Korkman

toimitus

Espoolainen kunnallispoliitikko ja entinen kansanedustaja Pia Kauma (kok) on nimitetty Joensuussa ja Espoossa toimivan Fastroin vientimarkkinoista vastaavaksi johtajaksi.

Järjestelmätoimittaja Fastroi tuottaa langattomia tiedonkeruuratkaisuja hoiva-alan ja asumispalvelujen toiminnanohjaukseen. Yhtiö on hoivajärjestelmien markkinajohtaja Suomessa, lisäksi sen mobiilia toiminnanohjausjärjestelmää pilotoidaan singaporelaisessa kotihoitoyrityksessä.

Pia Kauman johdolla yhtiö tekee markkinaselvityksiä ja hakee jälleenmyyjäkumppaneita Isossa-Britanniassa, Keski-Euroopassa ja Pohjoismaissa.

Vuonna 2003 perustetun Fastroin perustana on yhtiön mukaan henkilöstön laaja kokemus avoimen lähdekoodin, langattoman teknologian sekä paikkatiedon hyödyntämisessä.

Ennen vientijohtajaksi nimitystään Pia Kauma oli huhtikuusta asti Fastroissa auttamassa kansainvälistymisen suunnitelmissa. Aiemmin hän on työskennellut kansainvälisen kaupan vastuutehtävissä muun muassa Suunnossa ja Vaisalassa.

Kansanedustajana Kauma toimi vuosina 2011–15. Hän on Espoon kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen jäsen.

Aiheeseen liittyvää

  1. Pia Kaumalta yllättävä pelinavaus – ei niele hallituksen varhaiskasvatuslakia purematta 9.2.2016 20:27

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut