Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi jakoi roppakaupalla ajokieltoja: Länsi-Uudellamaalla kaahattiin taas viikonloppuna

Länsi-Uudenmaan poliisin haaviin jäi viikonloppuna jälleen useita kaahareita liikenteessä.

Poliisi kirjasi kolmetoista törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista ja samoin kolmetoista vakavaa piittaamattomuutta liikenneturvallisuudesta.

Törkeät liikenneturvallisuuden vaarantamiset käsitellään tuomioistuimessa ja vakavista piittaamattomuuksista annettiin paikan päällä sakko. Näissä tapauksissa kaikille kuljettajille napsahti myös väliaikainen ajokielto.

Nopeusrajoitusten ylitykset olivat paikoin hurjia. Esimerkiksi Juvan Teollisuuskadulla Espoossa mitattiin sunnuntai-iltana puoli yhdentoista aikaan henkilöautolle 136 kilometrin tuntivauhti, kun rajoitus on 50 kilometriä tunnissa.

Länsiväylällä puolestaan mitattiin sunnuntaina iltapäivällä henkilöautolle 152 kilometriä tunnissa kahdeksankympin rajoitusalueella.

Niin ikään Länsiväylällä ja 80:n rajoitusalueella henkilöauto kiisi maanantaina yhden jälkeen yöllä 178 kilometrin tuntivauhtia.

Kirkkonummella Porkkalantiellä puolestaan poliisi mittasi 60:n rajoitusalueella tuplanopeuksia eri päivinä eli 119, 120 ja 125 kilometrin tuntivauhteja.

Perjantai-iltana poliisi nappasi Lohjalla kaaharin, joka eteni Turunväylällä 192:n vauhtia rajoituksen ollessa 120.