Poliisi IS:lle Porkkalantien kaahauksista: "Jos siellä oltaisiin aamusta iltaan, tulisi kymmeniä yhtä kovia vetoja"

Länsi-Uudenmaan poliisi kirjasi viikonloppuna 13 törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista ja samoin 13 vakavaa piittaamattomuutta liikenneturvallisuudesta. Länsiväylä kirjoitti näistä tapauksista maanantaina.

Poliisin tilastoista puolestaan selviää, että kaahaaminen on koronakevään aikana pahimmillaan kaksinkertaistunut Suomen teillä.

Länsi-Uudenmaan poliisi kirjoitti tiedotteessaan maanantaina myös, että useampi raju ylinopeus oli mitattu Porkkalantiellä Kirkkonummella kuudenkympin rajoitusalueella.

Ilta-Sanomat kertoo, että Porkkalantie on varsinkin motoristien suosiossa, ja sitä myös suositellaan nettipalstoilla. IS:n mukaan tällä kertaa viikonloppuna ylinopeuksista jäi Porkkalantiellä kiinni kuitenkin vain autoilijoita.

– Pojat kävivät siellä viikonloppuna joka päivä, mutta jos siellä oltaisiin aamusta iltaan, tulisi kymmeniä yhtä kovia vetoja, Länsi-Uudenmaan poliisin komisario Ilkka Kantola sanoo Ilta-Sanomille.

Komisario Kantola on huolissaan myös Porkkalantien varren asukkaista.

– Minua hirvittää niiden ihmisten puolesta, jotka asuvat tien varressa, Kantola sanoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut