Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaikki valmista, vain hääpari puuttuu – espoolaisnainen perusti yrityksen ideansa ympärille

JUHLAT Stressin voi välttää tilaamalla häät pakettina.

Pakettihäät on aivan uusi, espoolaisen Ann-Mari Berlinin ideoima, verkossa toimiva hääpalvelu. Hääparit voivat kotisohvalla istuen valita mieleisensä vaihtoehdon.

– Olen seurannut useiden hääparien kokemaa hää- stressiä. Häitä varten pitää kilpailuttaa pitopalvelu, löytää sopiva kukkakauppa ja esiintyjiä. Mistä löytää hyvän orkesterin, kun ei ole koskaan ennen sellaista tarvinnut! Näistä muotoutui ajatus valmiista hääkokonaisuuksista. Visioni on toteutunut hyvin, koska olen löytänyt palveluun sopivia toimijoita, Berlin selvittää.

Päivän sana on Berlinin mukaan ”helppous”. Hänen mielestään häiden oli aika siirtyä verkkoon muiden palveluiden tavoin.

Tiettävästi Suomessa eikä juuri muuallakaan maailmalla ole vastaavaa pakettihääpalvelua.

Hääpari voi valita, vihitäänkö heidät hääpaikalla tai kirkossa.

– Monet hääparit käyvät maistraatissa kaksin ja pitävät hieman myöhemmin hääjuhlat ystäville. Paketteihin ei pääsääntöisesti kuulu papin varaaminen, koska monilla voi olla oma tuttu pappi, jonka haluavat vihkimään heidät.

Palvelu sopii Berlinin mukaan ihmisille, joille vaivattomuus on häiden järjestämisessä tärkeää. Esimerkkeinä hän mainitsee pienten lasten vanhemmat ja kiireiset, työssäkäyvät hääparit. Samalla he säästävät kaasojen ja bestmanin aikaa.

– Palvelusta löytyy häitä eri suuruisille budjeteille ja siten, että tavallisilla hääpareilla on varaa häihin.

Itse hääpakettien lisäksi voi palvelusta tilata lisäosia häihin erilaisilta yhteistyökumppaneilta, muun muassa häämeikin ja kampauksen sekä vuokrata miehen juhlapuvun.

– Parhaat häät ovat hääparin näköiset ja sellaiset, joissa he itse viihtyvät, Ann-Mari Berlin sanoo.