Niipperin koulun bussirumba jatkuu koko ensi lukuvuoden

Niipperin vanha ja sisäilmaongelmista kärsinyt koulu on päätetty purkaa. Oppilaat ja henkilökunta kuljetetaan ensi vuonnakin väistötiloihin Lintuvaaran ja Lintumetsän kouluille. Minna Airamaa

Minna Airamaa

Niipperin koululaiset kulkevat lukuvuoden 2016–2017 tilausbusseilla väistöön Lintuvaaran ja Lintumetsän kouluille. Vaihtoehtoina olisivat olleet väistötilat läheisellä Järvenperän koululla.

Lukuvuodeksi 2017–2018 Niipperin koululle hankitaan siirtokelpoiset koulutilat, joita käytetään siihen saakka, kunnes alueelle sijoittuvan mahdollisen uuden koulun paikka ja rahoitus ovat selvillä. Siirtokelpoinen koulurakennus voisi olla käytössä jopa 10–15 vuotta. Uuteen kouluun tulisi tilat 15 ryhmälle, kun nykyisellään tiloja on 12:lle.

Sisäilmaongelmista kärsinyt Niipperin koulu asetettiin käyttökieltoon helmikuun alussa. Tilat eivät korjauksista huolimatta vastaa nykytarpeita, uusien korjausten kustannukset tulisivat kalliiksi ja sisäilman paraneminen olisi niistä huolimatta epävarmaa. Näistä syistä koulu on päätetty purkaa syksyllä.

Asiasta päätti opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta torstaina.

Aiheeseen liittyvää

  1. Espoo etsii ratkaisuja koulukurjuuteen: Oppilaat koulussa jopa iltakahdeksaan? 27.4.2016 7:15

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut