Näin paljon Axl Smithiä uhkaava tuomio voi koventua – IS: epäily myös seksivideoiden levityksestä

Juontaja Axl Smithiä epäillään nyt seksivideoiden kuvaamisen lisäksi myös niiden levittämisestä, kertoo Ilta-Sanomat

Lehti pohjaa uutisen saamiinsa tietoihin, jonka mukaan Smith olisi näyttänyt kuvaamiaan videoita muille sekä ottaneen kuvan sängyssä nukkuneesta alastomasta naisesta ja julkaisseen kuvan WhatsApp-viestiryhmässä, johon kuului Smithin lisäksi viisi muuta henkilöä.

IS:n mukaan Smithiä epäiltäisiin myös salakatseluiden lisäksi ainakin kolmesta kunnianloukkauksesta sekä yhdestä yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä.

Mikäli näin on, Smithin tuomio saattaa koveta merkittävästi. Salakatselusta voidaan rikoslain mukaan sakkoihin tai enintään vuoden vankeusrangaistukseen. Yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä puolestaan voidaan tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Kunnianloukkaukseen syyllistyvää puolestaan voidaan rankaista sakoilla tai tuomitsemalla vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

Smith on ollut viime aikoina jälleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Juontaja kirjoitti tiistaina pitkän Facebook-viestin, jossa hän kiitti ihmisiä tuesta. Hän myös kiitti sarkastiseen sävyyn kaikkia hänestä lehtien palstalle ja kommenttiosioon kirjoittaneita.

–Haluan myös kiittää teitä kaikkia jotka olette kirjoittaneet minusta ei-niin-iloiseen sävyyn. Sitä sanotaan että tänä päivänä kaikkein arvokkain asia mitä omistamme on aika. Ja te olette päättäneet käyttää teidän arvokasta aikaanne minuun esim. kommentoimalla keskustelupalstoilla, kirjoittamalla juttuja iltapäivälehtiin tai tekemällä meemejä. Olen erittäin otettu. On mieletöntä että näin moni ihminen selkeästi välittää minusta ja että asiani kiinnostavat näinkin paljon. Isot kiitokset siis myös teille, Smith kirjoitti.

Viestiin hän oli liittänyt tunnisteeksi muun muassa sanan ajojahti ja lehdistölynkkaus.

Lue lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut