Aloita oman kokoelman kerääminen nyt – espoolaistaiteilijat hyvin esillä Kaapelilla

Tatu Vuorio on yksi teosvälitykseen osallistuvista taiteilijoista. Hänellä oli äskettäin yksityisnäyttely Studio Aarnissa. Anneli Tuominen-Halomo

Anneli Tuominen-Halomo

Taidemaalariliiton teosvälitys järjestetään jälleen 12.–20. maaliskuuta Kaapelitehtaalla. Se on Suomen suurin vuosittainen kuvataidetapahtuma.

Espoolaiset taiteilijat ovat teosvälityksessä hyvin edustettuina. Teoksia on ainakin seuraavilta taiteilijoilta: Essu Koskinen, Tuomas Gustafsson, Kim Somervuori, Jussi TwoSeven, Hilkka Marjatta Uusikylä, Marja Maljonen, Noora Ylipieti, Anne Ovaska, Helmiriitta Honkanen, Marja Blomster, Carita Maury, Helka Immonen, Marja-Leena Valkola, Riitta Asanti, Mauno Mecklin, Tatu Vuorio, Anneli Hilli, Seija Rissanen, Ilona Cutts, Katariina Lager, Asko Niemelä-Koura, Marja Mali, Ilppo Alho ja Pamela Puntti Kauniaisista. Kirkkonummelta osallistuvat Elina Sarlin ja Age-Elina Riekkinen

Suurtapahtumassa saa kattavan kuvan siitä, millaisia tekijöitä Suomen taidekentällä on tällä hetkellä. Teokset edustavat erilaisia tyylejä ja tekniikoita. Teoksia on paljon myös monilta nuorilta vasta uransa alkuvaiheessa olevilta taiteilijoilta.

Taidemaalariliiton teosvälityksellä on pitkät perinteet. Tilaisuus oli 1970-luvulla valtion taidehankintojen ostotilaisuus. Nykyisin teosvälityksen ostajista valtaosa on yksityishenkilöitä.

Teosvälityksen tavoitteena on löytää uutta kuvataideyleisöä ja madaltaa kynnystä kuvataiteen näkemiseen.

Teosvälitys

Taidemaalariliiton Teosvälitys 12.–20.3. Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, Tallberginkatu 1 C, Helsinki.

Avoinna maanantaista perjantaihin kello 12–18, lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11–17.

Yleisöesittelyt lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12 ja 14.

Myynnissä on yli 1500 taideteosta lähes 600 Taidemaalariliittoon kuuluvalta ammattitaiteilijalta kautta Suomen.

Tapahtumassa vierailee vuosittain noin 20000 kävijää.

Teosvälityksessä ostetut teokset saa heti mukaan. Ostaa voi myös osamaksulla.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut