Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ei "hipsterilatteja ja pomppulinnoja" – Koronakriisi tuo Helsinkiin uuden karsittujen palveluiden toimistohotellin, joka lupaa lyödä kilpailijoiden hinnan tuhannella eurolla kuussa

Koronakriisin seurauksena Helsinkiin on syntymässä kesällä uusi toimistohotelli, jonka tarkoituksena on yrittäjien mukaan keventää koronakriisistä kärsivien yritysten vuokrapaineita. Konseptin tuo markkinoille uusi toimistoyhtiö Boffice.

– Tunnemme yrittäjän tuskan. Etenkin pienimpien yritysten maksukyky on koronakriisissä koetuksella, kun tulot äkillisesti putoavat, mutta menot säilyvät ennallaan. Yksi suurimmista kulueristä on juuri toimistotilan kuukausivuokra, sanoo tiedotteessa yksi Bofficen puuhamiehistä, Erkki Heikkinen.

Ideana on, että toimistotilaa vuokraava yritys maksaa pelkästä tilasta, ei oheispalveluista. Boffice lupaa kuukausivuokran olevan noin tuhat euroa halvempi kuin keskustan täyden palvelun toimistohotellit.

– Vuodessa säästyvillä rahoilla voi halutessaan ostaa vielä ihan tarpeeksi hipsterilatteja ja pomppulinnoja, Heikkinen heittää tiedotteessa.

Boffice avaa ensimmäisen toimistotilansa Helsingin Kamppiin, pitkään tyhjillään olleeseen kauppatieteiden ylioppilaiden KY-taloon.

– Avokonttoreiden sijaan tarjoamme pienille yrityksille ja yrittäjille henkilökohtaisia toimisto- ja työhuoneita. Ne sopivat paremmin nykytilanteeseen ja omaa tilaa kaipaaville, Heikkinen sanoo tiedotteessa.

Vaikka Boffice syntyi koronakriisistä, siitä on Heikkisen mukaan tarkoitus tehdä pysyvä kilpailija perinteisille täyden palvelun toimistohotelleille. Yritys haluaa myöhemmin laajentaa toimintaansa myös muihin keskeisiin kaupunkeihin.