Elixia tuo kuntokeskuksen uuteen Lippulaivaan

Espoonlahdessa on menossa iso rakennusprojekti, kun puretun Lippulaivan tilalle rakennetaan uusi kauppakeskus. Valmista pitäisi olla vuonna 2022. Havainnekuva / Citycon

Elixia avaa uuden kuntokeskuksen kauppakeskus Lippulaivaan Espoonlahteen keväällä 2022, kertoo kauppakeskusta rakennuttava Citycon lehdistötiedotteessa.

Kuntokeskukseen on tulossa cardio- ja ryhmäliikuntatilat, kuntosali, vapaapainoalue ja lastenhoito.

Sen 1400 neliön tilat sijoittuvat kauppakeskuksen kolmanteen kerrokseen Espoonlahden aluekirjaston viereen. Aluekirjaston tulon kauppakeskukseen kerrottiin varmistuneen toukokuun alussa.

Elixia Finlandin Country Manager Jussi Raita kertoo tiedotteessa, että on heidän kasvustrategiansa mukaista avata kuntokeskuksia sinne, missä ihmiset asuvat ja työskentelevät. Näin kynnys liikkua madaltuu ja ihmisiä autetaan onnistumaan tavoitteissaan.

Lippulaiva on Cityconin hanke, jossa puretun vanhan kauppakeskuksen paikalle rakennetaan uusi, kaksi kertaa aiempaa suurempi kauppakeskus.

Uuteen Lippulaivaan tulee kokonaisuudessaan noin 44 000 vuokrattavaa neliötä ja noin 80 erilaista liikettä, kahvilaa, ravintolaa ja palvelua.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut