Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Työväenopiston syksyn kurssit selvillä – elokuussa etäkursseja

Espoon työväenopiston ensi syksyn kurssivalikoimaan pääsee jo nyt tutustumaan.

Kursseille voi ilmoittautua ensi keskiviikosta 27. toukokuuta alkaen. Ilmoittautumiset tehdään ainealueittain. Ensimmäisenä päivänä kello 12.30 voi ilmoittautua esimerkiksi liikunnan, puutarhan ja kotitalouden kursseilla.

Kun kunkin ainealueen kurssien ensimmäinen ilmoittautumispäivä on ohi ensi viikon lopulla, voi kursseille vielä ilmoittautua. Jos kurssi on täynnä, kannattaa ilmoittautua jonoon.

Työväenopisto toteaa tekevänsä uusia kursseja asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin. Jonossa oleville ilmoitetaan ensimmäisenä uusista kursseista.

Elokuussa toiminta aloitetaan etäkursseilla. Syyskuusta lähtien on lisäksi lähiopetusta ja ulkoliikuntaa sekä muita ulkona järjestettäviä kursseja.

Jos koronatilanne vaatii, työväenopisto on varautunut muuttamaan lähiopetuskursseja verkkokursseiksi myöhemminkin syksyllä aina, kun se on mahdollista.

Toiminta ei ole vielä päättynyt tältä lukuvuodelta. Kesäkuussakin on tarjolla esimerkiksi verkossa toteutettava kurssi juhannustarjottavasta.

Kurssitarjontaan voi tutustua osoitteessa ilmonet.fi -sivustolla.