Länsi-Uudenmaan poliisi kirjoitti taas kymmeniä sakkoja mopovalvonnassa – Espoossa karkuun yrittäneeltä kuskilta löytyi amfetamiinia

Länsi-Uudenmaan poliisi jatkoi perjantaina mopovalvontaa eri paikkakunnilla.

Moottoripyöräpoliisien ja autopartioiden useamman tunnin valvonnassa Espoossa, Veikkolassa, Vihdissä, Karkkilassa ja Tammisaaressa ajokieltoon määrättiin kahdeksan kuljettajaa. Rekisterikilvet otettiin pois 16 moposta, ja sakkoja ja rikesakkoja kirjoitettiin 44.

Mopovalvonnan yhteydessä yhdeltä kuljettajalta löydettiin myös huumeita. Espoossa poliisilta yritti karkuun moottoripyörällä ajanut 60-luvulla syntynyt mies. Hänellä ei ollut ajokorttia, ja poliisin saadessa moottoripyöräilijän kiinni hänen hallustaan löytyi myös amfetamiinia. Kiinniotettua kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja huumausainerikoksesta.

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoi huhtikuussa, että sillä on nollatoleranssi mopovalvonnassa.

– Pään silittelyä on tehty nyt tarpeeksi. Kun kaksipyöräisillä ajetaan, tulee niiden olla kunnossa. Tulemme puuttumaan ongelmiin ja jokainen tapaus hoidetaan niin sanotusti pitkän kaavan mukaan, poliisin tiedotteessa kirjoitettiin huhtikuussa.

Esimerkiksi Länsi-Uudenmaan poliisin neljän viikon takaisessa mopovalvonnassa kolme kuljettajaa menetti ajo-oikeutensa, 13 moposta poistettiin kilvet ja lisäksi kirjoitettiin 23 sakkoa tai rikesakkoa.Poliisi tarkasti tuolloin mopoja Espoossa, Kirkkonummella, Siuntiossa ja Inkoossa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut