Räjähdys kerrostaloasunnossa Espoon Mäkkylässä – kahdelle poliisille vammoja

Espoon Mäkkylässä on tapahtunut räjähdys kerrostaloasunnossa. Länsi-Uudenmaan poliisi sai maanantai-iltana paikalle tehtävän, jonka aikana asunnossa räjähti noin puoli yhdeksän aikaan illalla.

Poliisin tiedotteen mukaan tehtävää suorittamassa olleet poliisit loukkaantuivat räjähdyksessä. Molempien vammat vaativat sairaalahoitoa, mutta he ovat jo päässeet pois sairaalasta.

Kerrostalon noin 20 asunnon asukkaat evakuoitiin poliisin tarkastaessa asuntoa. Asunnon tarkastaminen ja rakennuksen turvallisuuden varmistaminen saattavat poliisin mukaan viedä useita tunteja.

Poliisiin mukaan kyseessä oli rutiininomainen tarkistustehtävä, jonka yhteydessä räjähdys tapahtui. Poliisin mukaan viitteitä järjestäytyneeseen rikollisuuteen ei ole, ja tutkittavat rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä. Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo Twitter-tilillään myös, että tapahtuneessa ei ole viitteitä terrorismista.

Uutista päivitetty 25.5.2020 klo 23.25.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut