Elokuvailta parkkipaikalla – kiertue käyntiin koronatuella

Yhdysvalloista tuttuja drive-in-elokuvia on luvassa kiertueella eri puolilla Suomea. Myös Kirkkonummelle on varattu kaksi iltaa.

Helsinkiläinen Corego-yhtiö ryhtyi koronaepidemian tullessa miettimään pikaisesti uutta liiketoimintaa. Syntyi idea drive-in-elokuvakiertueesta, johon saatiin valtion koronatukea yrityksille.

Kiertueella yhtiö tuo ison screenin parkkipaikalle, jossa elokuvaa katsotaan autossa istuen.

Paikallisesti järjestelyt hoidetaan urheiluseurojen kanssa, jotka saavat samalla toimintatukea. Kirkkonummella yhteyttä otettiin FC Kirkkonummeen.

Kiertue on polkaistu käyntiin hyvin nopeasti. Kirkkonummelle on varattu esitysilloiksi keskiviikko 10. ja torstai 11. kesäkuuta. Molempina iltoina on kaksi näytöstä, kello 17 ja 20.30 alkaen.

Nykynäytöillä valoisuuskaan ei ole este elokuvan katselulle.

Esitettävät elokuvat ovat Koiranpäivät, Diego Maradona, Viidakon Veijarit ja The Peanut Butter Falcon.

FC Kirkkonummen toiminnanjohtaja Sami Rukkila kertoo, että tarjous elokuvanäytöksistä tuli hyvin nopealla aikataululla, eikä paikkaa saatu heti varmistettua. Esitykset järjestetään K-Citymarketin ylätasanteen parkkipaikalla.

Kiertueen järjestävä Corego Oy toimittaa maksu- ja kulunvalvontaratkaisuja asiakkailleen tapahtumasektorilla, joka on pysähtynyt lähes tyystin koronaepidemian takia.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut