Tapiolan Sandro lopettaa, tilalle Helsingistä tuttu uusi yrittäjä

Sandro avautui Tapiolassa kesällä 2017. Arkisto/Katja Riihola
Minna Airamaa

Minna Airamaa

Tapiolassa Ainoan kyljessä sijaitseva ravintola Sandro lopettaa. Ravintolatoiminta tilassa kuitenkin jatkuu, sillä Sandron tilalle avataan uusi ravintola uudella konseptilla.

– Olemme kehittäneet yhteistyökumppanin kanssa toisen konseptin, joka sopii paikkaan ja asiakaskuntaan paremmin, vahvistaa Sandrot omistavan ravintolakonserni Noho Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström.

Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan ruokakulttuuria tarjoilleen Sandron tilalle tulee Helsingin Hietalahdenrannasta tuttu urheilubaari Fylla's Kök & Bar, joka kertoo sivuillaan tarjoavansa rentoa meininkiä, maistuvaa ruokaa ja kotoisuutta.

– Tarjoamme pubiruokaa, mutta laadukasta sellaista. Tiloihin olemme hakeneet olohuonemaisuutta ja kotoisuutta, tarjolla on muun muassa lautapelejä. Urheilua, sitten kun sitä taas on, tarjoamme valkokankaalta ja isoista telkkarista, kuvailee ravintolasta vastaava Charlotte Therman.

Thermanin mukaan joulukuussa avautunut Hietalahdenrannan Fylla's lähti hyvin käyntiin.

– Meillä kävi paljon espoolaisia asiakkaita, joilta tuli hyvää palautetta ja toiveita, että tämä pitää saada Espooseen. Uskomme, että kysyntää on, sillä Espoossa ei ole kauheasti urheilubaareja eikä isoja terasseja, Therman sanoo.

Therman omistajaa veljensä kanssa Fylla'sista isoimman osan. Myös Noho Partners on edelleen mukana yrityksessä.

Tapiolan Fylla'sin virallinen avajaispäivä on 5. kesäkuuta. Ovet saattavat avautua jo ennen sitä, jos kaikki saadaan valmiiksi.

Sandroa kaipaamaan jääneille tarjolla ovat edelleen Helsingin Kampin ja Citykäytävän Sandrot.

Kallion Sandro sen sijaan tullaan Vikströmin mukaan muokkaamaan konseptiltaan uudenlaiseksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Asunnon osto etänä yleistynyt – korona kiihdytti asuntojen verkko-ostamista pääkaupunkiseudulla
 2. Lämpö toi ryntäyksen ja roskaa – Bodominjärven murhapaikalla on telttailtu ja poltettu nuotiota, vaikka se on kielletty
 3. Polkupyörävarkauksien sesonki kuumenee – Vuorokauden saldo Länsi-Uudellamaalla 22
 4. Gräsan uurnalehdon kunnostus alkoi – muistoesineet kehotetaan hakemaan perusparannuksen ajaksi pois
 5. Tapiolan pihoilta Espoon johtajaksi – 60 vuotta täyttävä Jukka Mäkelä on varttunut yhdessä kasvavan Espoon kanssa
 6. Länsirannan puisto kuntoilualueineen kunnostetaan – lisää roskiksia ja penkkejä
 7. Tiede: Sotahistoriaan erikoistunut arkeologi Jan Fast, 58, yrittää antaa nimen tuntemattomille sotilaille – "Hienointa olisi ollut vaikka nimi linkkuveitsessä, mutta missään ei ollut mitään viitettä"
 8. Tiede: Tapa, jonka mukaan isä saattaa tyttärensä alttarille, voi tuntua romanttiselta, mutta alkuperäinen ajatus ei sitä ole – "Ei ole perinteitä, joita olisi pakko noudattaa"
 9. Ruoka: Martina, 35, on vieraillut jäätelöyliopistossa Bolognassa ja syönyt alligaattoria Miamissa – "Onnistunut ruokamatka alkaa jo kotoa"
 10. Raidejokerin työt aiheuttavat muutoksia kevyen liikenteen reitteihin Linnoitustiellä Leppävaarassa
 11. Hammashoidon arkipäivystys muuttaa Espoon sairaalaan
 12. Enkelinsiipinen hanhi jouduttiin lopettamaan – Korkeasaaren asiantuntija: Ei pullaa eikä leipää vesilinnuille
 13. Poliisi otti kiinni miehen, jota epäilee usean alaikäisen tytön seksuaalisesta ahdistelusta Kannelmäessä – Uhrit satunnaisia vastaantulijoita
 14. Poliisi pidätti Helsingin Veräjämäessä kiertäneen varkaan, joka murtautui koteihin asukkaiden ollessa kotona – Yksi asukas kaadettiin kumoon
 15. Koronakevät rojautti uusien henkilöautojen rekisteröinnitkin ennätyksellisen alas – sähköautojen ja hybridien suosio kasvaa edelleen

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.