Kiekko-Espoo teki ensimmäiset kiinnitykset Mestis-kaudelle – paras pistemies jatkaa

Kiekko-Espoon viime kauden pistemies Oscar Leppänen (27) jatkaa joukkueessa myös ensi kaudella. Arkisto/Heikki Löfman

Jääkiekon Mestikseen ensi kaudeksi noussut Kiekko-Espoo julkisti torstaina ensimmäiset pelaajasopimukset kaudelle 2020–2021.

Kiekko-Espoon päättyneen kauden paras pistemies Oscar Leppänen jatkaa joukkueessa myös ensi kaudella. 25-vuotiaalla laitahyökkääjällä on aiempaa Mestis-kokemusta Kiekko-Vantaasta ja Kajaanin Hokista.

Myös hyökkääjä Leevi Lemberg, 21, on ensi kaudellakin Kiekko-Espoon mies.

Lainasopimuksella Espoossa viime kaudella pelannut Juhani Merikanto on myös kiinnitetty joukkueeseen ensi kaudeksi. 22-vuotias puolustaja on aiemmin pelannut 35 Mestis-ottelua Heinolan Peliitoissa.

Uusia nimiä joukkueessa ovat espoolaisen kiekkokoulun läpikäyneet Joonas Niemelä ja Petteri Villanen. Molemmat hyökkääjät siirtyvät Kiekko-Vantaasta.

23-vuotias Niemelä on alle 18-vuotiaiden maailmanmestari viiden vuoden takaa ja hän on pelannut paitsi 150 Mestis-peliä, niin myös liigassa 67 ottelua Rauman Lukossa.

21-vuotiaalla Villasella on vyöllään 50 Mestis-peliä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Asunnon osto etänä yleistynyt – korona kiihdytti asuntojen verkko-ostamista pääkaupunkiseudulla
 2. Lämpö toi ryntäyksen ja roskaa – Bodominjärven murhapaikalla on telttailtu ja poltettu nuotiota, vaikka se on kielletty
 3. Polkupyörävarkauksien sesonki kuumenee – Vuorokauden saldo Länsi-Uudellamaalla 22
 4. Gräsan uurnalehdon kunnostus alkoi – muistoesineet kehotetaan hakemaan perusparannuksen ajaksi pois
 5. Tapiolan pihoilta Espoon johtajaksi – 60 vuotta täyttävä Jukka Mäkelä on varttunut yhdessä kasvavan Espoon kanssa
 6. Länsirannan puisto kuntoilualueineen kunnostetaan – lisää roskiksia ja penkkejä
 7. Tiede: Sotahistoriaan erikoistunut arkeologi Jan Fast, 58, yrittää antaa nimen tuntemattomille sotilaille – "Hienointa olisi ollut vaikka nimi linkkuveitsessä, mutta missään ei ollut mitään viitettä"
 8. Tiede: Tapa, jonka mukaan isä saattaa tyttärensä alttarille, voi tuntua romanttiselta, mutta alkuperäinen ajatus ei sitä ole – "Ei ole perinteitä, joita olisi pakko noudattaa"
 9. Ruoka: Martina, 35, on vieraillut jäätelöyliopistossa Bolognassa ja syönyt alligaattoria Miamissa – "Onnistunut ruokamatka alkaa jo kotoa"
 10. Raidejokerin työt aiheuttavat muutoksia kevyen liikenteen reitteihin Linnoitustiellä Leppävaarassa
 11. Hammashoidon arkipäivystys muuttaa Espoon sairaalaan
 12. Enkelinsiipinen hanhi jouduttiin lopettamaan – Korkeasaaren asiantuntija: Ei pullaa eikä leipää vesilinnuille
 13. Poliisi otti kiinni miehen, jota epäilee usean alaikäisen tytön seksuaalisesta ahdistelusta Kannelmäessä – Uhrit satunnaisia vastaantulijoita
 14. Poliisi pidätti Helsingin Veräjämäessä kiertäneen varkaan, joka murtautui koteihin asukkaiden ollessa kotona – Yksi asukas kaadettiin kumoon
 15. Koronakevät rojautti uusien henkilöautojen rekisteröinnitkin ennätyksellisen alas – sähköautojen ja hybridien suosio kasvaa edelleen

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.