Miehen auto takavarikoitiin – poliisi syystä: "Rikoskierteen katkaisemiseksi"

Tapaukset sattuivat Metsolassa ja Kivistössä. Kuvituskuva. Arkisto / Armi Suojanen

Poliisi takavarikoi parikymppisen miehen auton Vantaan Metsolassa sen jälkeen, kun mies oli ajanut autoa vuoden aikana 14:nnen kerran ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta, kerrotaan Itä-Uudenmaan poliisin tiedotteessa. Poliisipartio pysäytti autoilevan miehen Kulomäentiellä 1. kesäkuuta kello 4.50 aikaan kuljettajan ajokunnon tarkastusta varten. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nolla promillea ja hänelle suoritettu huumepikatesti antoi negatiivien tuloksen. Partio kuulusteli kuljettajan hänen omalla suostumuksellaan paikan päällä ja miehen auto takavarikoitiin poliisin haltuun rikoskierteen katkaisemiseksi, sanotaan tiedotteessa.

Samanikäinen mies tavattiin ajamasta autoa niin ikään ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta Vantaan Kivistössä 31. toukokuuta kello 22. Poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastusta varten Lumikvartsinkadun päähän isolle parkkipaikalle. Ajo-oikeudeton mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nolla promillea, kuljettajalla oli vuoden aikana 11 aiempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta. Partio kuulusteli kuljettajan tapahtumapaikalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Koronatilanne rauhallinen Espoossa – kuusi uutta tartuntaa
 2. Asunnon osto etänä yleistynyt – korona kiihdytti asuntojen verkko-ostamista pääkaupunkiseudulla
 3. Lämpö toi ryntäyksen ja roskaa – Bodominjärven murhapaikalla on telttailtu ja poltettu nuotiota, vaikka se on kielletty
 4. Polkupyörävarkauksien sesonki kuumenee – Vuorokauden saldo Länsi-Uudellamaalla 22
 5. Gräsan uurnalehdon kunnostus alkoi – muistoesineet kehotetaan hakemaan perusparannuksen ajaksi pois
 6. Olitko Tallinnan-laivalla? Risteilylaivoilla on ollut useita koronan kantajia, varoittaa THL
 7. Bussikuski raivosi ja heitti matkustajia väkivalloin ulos bussista Helsingissä – Vaati isoja korvauksia työsuhteen purusta, mutta joutui itse maksamaan
 8. Tukes selvittää Helsingin kaupunginteatterin räjähdystä – Alalla pelätään, että vastaavia onnettomuuksia voi sattua muuallakin
 9. HSL-sovelluksessa voi maksaa lippuja nyt myös Pivolla
 10. Älä päästä koiraa sinileväiseen veteen – Näin tunnistat hengenvaarallisen myrkytyksen
 11. Luontoretki tutustuttaa Leppävaaran luontoon ja Hanikan luontopolkuun – ilmoittauduttava yhä ennakkoon
 12. USU: Ruumiinavauksia vähemmän kuin koskaan – Lääkäri: "Tämä on huolestuttava suunta"
 13. Hyvinvointi: Miia Hoisko, 37, omistaa 4 erilaista fillaria – "Yhdellä pyörällä ei pärjää, jos haluaa kehittyä useissa pyöräilylajeissa"
 14. Hyvinvointi: Vea Vainio ja Nella Kaartinen tanssivat metsässä, koska se tekee hyvää keholle ja mielelle – "Puhdistava, rauhoittava kokemus, jossa voi antautua hetkeen"
 15. Länsirannan puisto kuntoilualueineen kunnostetaan – lisää roskiksia ja penkkejä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.