Retkeilijäyhteisössä pääsee mukaan Haukkalammen kehittämiseen

Metsähallitus haluaa luonnossa liikkujia mukaan kehittämään palveluitaan. Arkisto/Marjo Koivumäki

Metsähallitus etsii osallistujia retkeilijäyhteisöön kehittämään palveluitaan. Yhteisöön halutaan mukaan erityisesti Nuuksion Haukkalammen alueen luonnossa liikkujia.

Nuuksion suosituimman alueen kehittäminen on otettu pilottihankkeeksi.

– Otamme luonnossa liikkujat ja retkeilijät entistä enemmän mukaan rakentamaan palveluita. Se on tärkeää asiakaskunnan monipuolistuessa ja retkeilyn suosion kasvaessa, palvelumuotoilija S usanne Nylund Rannikon Luontopalveluista kertoo tiedotteessa.

Retkeilijäyhteisössä kerätään erilaisten luonnossa liikkujien kokemuksia vaihtelevista teemoista kuten esimerkiksi vastuullisesta retkeilystä, taukopaikkojen kehittämisestä ja kansallispuiston opasteista.

– Toivomme mukaan erilaisia luonnossa liikkujia niin ensikertaa kansallispuistoon lähteviä, aktiivisia harrastajia kuin myös kokeneita vaeltajia.

Yhteisöön haetaan mukaan täyttämällä kyselylomake torstaihin 4. kesäkuuta mennessä. Retkeilijäyhteisön ensimmäinen tutkimusjakso käynnistyy kesäkuun alkupuolella, jolloin otetaan yhteyttä yhteisöön valittuihin.

Lisätietoja yhteisöstä ja linkki ilmoittautumiseen: https://www.luontoon.fi/-/tule-mukaan-retkeilijayhteisoon-kehittamaan-kansallispuistoja-ja-metsahallituksen-palveluita-

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Koronatilanne rauhallinen Espoossa – kuusi uutta tartuntaa
 2. Asunnon osto etänä yleistynyt – korona kiihdytti asuntojen verkko-ostamista pääkaupunkiseudulla
 3. Lämpö toi ryntäyksen ja roskaa – Bodominjärven murhapaikalla on telttailtu ja poltettu nuotiota, vaikka se on kielletty
 4. Polkupyörävarkauksien sesonki kuumenee – Vuorokauden saldo Länsi-Uudellamaalla 22
 5. Gräsan uurnalehdon kunnostus alkoi – muistoesineet kehotetaan hakemaan perusparannuksen ajaksi pois
 6. Olitko Tallinnan-laivalla? Risteilylaivoilla on ollut useita koronan kantajia, varoittaa THL
 7. Bussikuski raivosi ja heitti matkustajia väkivalloin ulos bussista Helsingissä – Vaati isoja korvauksia työsuhteen purusta, mutta joutui itse maksamaan
 8. Tukes selvittää Helsingin kaupunginteatterin räjähdystä – Alalla pelätään, että vastaavia onnettomuuksia voi sattua muuallakin
 9. HSL-sovelluksessa voi maksaa lippuja nyt myös Pivolla
 10. Älä päästä koiraa sinileväiseen veteen – Näin tunnistat hengenvaarallisen myrkytyksen
 11. Luontoretki tutustuttaa Leppävaaran luontoon ja Hanikan luontopolkuun – ilmoittauduttava yhä ennakkoon
 12. USU: Ruumiinavauksia vähemmän kuin koskaan – Lääkäri: "Tämä on huolestuttava suunta"
 13. Hyvinvointi: Miia Hoisko, 37, omistaa 4 erilaista fillaria – "Yhdellä pyörällä ei pärjää, jos haluaa kehittyä useissa pyöräilylajeissa"
 14. Hyvinvointi: Vea Vainio ja Nella Kaartinen tanssivat metsässä, koska se tekee hyvää keholle ja mielelle – "Puhdistava, rauhoittava kokemus, jossa voi antautua hetkeen"
 15. Länsirannan puisto kuntoilualueineen kunnostetaan – lisää roskiksia ja penkkejä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.