Retkeilijäyhteisössä pääsee mukaan Haukkalammen kehittämiseen

Metsähallitus etsii osallistujia retkeilijäyhteisöön kehittämään palveluitaan. Yhteisöön halutaan mukaan erityisesti Nuuksion Haukkalammen alueen luonnossa liikkujia.

Nuuksion suosituimman alueen kehittäminen on otettu pilottihankkeeksi.

– Otamme luonnossa liikkujat ja retkeilijät entistä enemmän mukaan rakentamaan palveluita. Se on tärkeää asiakaskunnan monipuolistuessa ja retkeilyn suosion kasvaessa, palvelumuotoilija S usanne Nylund Rannikon Luontopalveluista kertoo tiedotteessa.

Retkeilijäyhteisössä kerätään erilaisten luonnossa liikkujien kokemuksia vaihtelevista teemoista kuten esimerkiksi vastuullisesta retkeilystä, taukopaikkojen kehittämisestä ja kansallispuiston opasteista.

– Toivomme mukaan erilaisia luonnossa liikkujia niin ensikertaa kansallispuistoon lähteviä, aktiivisia harrastajia kuin myös kokeneita vaeltajia.

Yhteisöön haetaan mukaan täyttämällä kyselylomake torstaihin 4. kesäkuuta mennessä. Retkeilijäyhteisön ensimmäinen tutkimusjakso käynnistyy kesäkuun alkupuolella, jolloin otetaan yhteyttä yhteisöön valittuihin.

Lisätietoja yhteisöstä ja linkki ilmoittautumiseen: https://www.luontoon.fi/-/tule-mukaan-retkeilijayhteisoon-kehittamaan-kansallispuistoja-ja-metsahallituksen-palveluita-

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut