Kauppakeskus Liilan uudistus valmistuu syksyllä – tyhjiin tiloihin uusia liikkeitä

Kauppakeskus Liilassa tehdään remonttia, joka valmistuu syksyllä. Johanna Halava
Johanna Halava

Johanna Halava

Suomenojalla sijaitsevan kauppakeskus Liilan uudistukset valmistuvat syksyllä. Liilassa avautuu uusia liikkeitä ja yleisissä tiloissa tehdään muutoksia. Jo alkanut remontti tehdään portaittain ja kauppakeskus palvelee normaalisti koko uudistuksen ajan.

Uudistuksen jälkeen kauppakeskuksen tarjonta keskittyy kodin, sisustuksen ja harrastamisen palveluihin. Uusien liikkeiden nimiä kauppakeskus ei vielä julkista.

Kauppakeskuspäällikkö Miia Aro kertoo, että uudistus oli tarpeen, koska Liilassa on tällä hetkellä paljon tyhjää liiketilaa.

– Lidl lopetti viime vuoden lopussa ja siltä vapautui iso tila. Lisäksi tyhjillään on muita pienempiä liiketiloja, Aro kertoo.

Hänen mukaansa myös keskuksen pohjaratkaisu on haastava ja asiakkaiden on ollut vaikea hahmottaa, mitä kaikkea Liilassa on tarjolla. Siihen haetaan helpotusta aikaisempaa selkeämmällä profiloitumisella.

– Uudet liikkeet avautuvat todennäköisesti portaittain syksyllä, Aro jatkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.