Kuusikymppinen mies sai vakavia vammoja – Poliisi pyytää havaintoja törkeästä pahoinpitelystä Pohjois-Espoossa

Kuusikymppinen mies sai vakavia vammoja eilen tiistaina, kun hänet pahoinpideltiin törkeästi keskellä kirkasta päivää Pohjois-Espoossa. Pahoinpitely tapahtui Vihdintien ja Örkkiniityntien kulmauksessa olevan urheilukentän läheisyydessä. Mies löydettiin kello 15.30 eli hänet oli pahoinpidelty ennen sitä.

Uhri on poliisin mukaan sairaalahoidossa. Hänellä on vammoja muun muassa kasvoissaan, kertoo rikoskomisario Matti Högman Länsi-Uudenmaan poliisista. Högmanin mukaan mies oli kuitenkin tapahtuneen jälkeen tajuissaan ja poliisi pystyi puhuttamaan häntä.

Poliisi etsii parhaillaan tekijää tai tekijöitä ja pyytää asiasta tietäviä tai paikalla havaintoja tehneitä ilmoittamaan asiasta poliisille. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse numeroon 0295 413031 (vastaaja) tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Päivitetty 3.6.2020 kello 12.53: Lisätty Högmanilta saatu tieto uhrin iästä, vammojen laadusta ja tajuissaan olemisesta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut