Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Epäily: Lihaksikas, ruskettunut miespyöräilijä pahoinpiteli naisen ratsupolulla Oittaalla – kuva

Pyöräilijän epäillään pahoinpidelleen jalan kulkeneen naisen ratsupolulla Espoon Oittaalla, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos. Poliisin tiedon mukaan pahoinpitelyn uhriksi joutunut nainen oli kävellyt 26. toukokuuta noin kello 18.40 Oittaalla sijaitsevalla ratsupolulla. Hän oli huomauttanut pyöräilijälle, ettei ratsupolulla saa ajaa polkupyörällä. Polkupyörällä ajanut mies oli ohjannut pyöränsä päin naista, heittänyt pyöränsä sivuun ja kaatanut naisen työntämällä häntä molemmin käsin. Mies oli tämän jälkeen poistunut pyörällä paikalta, kerrotaan tiedotteessa.

Ratsupolku sijaitsee Oittaan leirintäalueen ja Kellonummen hautausmaan välisellä alueella Oittaalla. Uhri sai tilanteessa vammoja ja asiaa tutkitaan pahoinpitelynä Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksessa. Poliisi pyytää havaintoja pahoinpitelyn tekijästä. Hän on noin 180 cm pitkä, ruskettunut, harteikas ja lihaksikas, hiukset olivat harmaanruskeat, päässään hänellä oli kypärä ja yllään sininen takki ja mustat housut. Mies ajoi mustalla fatbike-mallisella maastopyörällä, jossa on huomattavan leveät renkaat. Mies puhui suomea. Vihjeet voi ilmoittaa puh. 0295 413 031 (vastaaja) tai vihjeet.espoo(at)poliisi.fi.

Edit 4.6.2020 klo 17.55: Lisätty otsikkoon tapahtumapaikka