Mieskuski ajeli pelkillä vanteilla – ei osannut kertoa, mistä oli tulossa ja minne menossa

Tapaus sattui Myyrmäessä. Arkisto / Jussi Vehkasalo

Poliisipartio pysäytti Vantaan Myyrmäen Jönsaksentiellä 3. kesäkuuta kello 22.30 aikaan miehen, jonka epäillään ajaneen humalassa ja pelkillä vanteilla, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi. Poliisi oli saanut ilmoituksen henkilöautosta, joka ajelee täysin holtittomasti törmäillen katujen reunakiveyksiin ja pelkillä vanteilla. Partio pysäytti ajoneuvon ja sitä kuljettaneelle vuonna 1978 syntyneelle miehelle tehtiin seulonta-alkometrillä puhalluskoe. Kokeen tulos oli 1,58 promillea, kerrotaan tiedotteessa.

Miehen kuljettamasta autosta oli osa renkaista puhki ja auton molemmissa kyljissä ja keulassa oli vaurioita. Kuljettaja ei osannut selittää poliisille, mistä vauriot ovat tulleet. Hän ei myöskään osannut kertoa, mistä oli tulossa ja minne matkalla. Auto oli määräaikaiskatsastamaton. Kuljettaja vietiin verikokeisiin. Tämän jälkeen hänet kuljetettiin kotiinsa. Hetken kuluttua hän kuitenkin lähti taas liikkeelle, suuntasi autolleen ja lähti uudestaan ajamaan. Mies otettiin kiinni ja kuljetettiin poliisivankilaan. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Koronatilanne rauhallinen Espoossa – kuusi uutta tartuntaa
 2. Asunnon osto etänä yleistynyt – korona kiihdytti asuntojen verkko-ostamista pääkaupunkiseudulla
 3. Lämpö toi ryntäyksen ja roskaa – Bodominjärven murhapaikalla on telttailtu ja poltettu nuotiota, vaikka se on kielletty
 4. Polkupyörävarkauksien sesonki kuumenee – Vuorokauden saldo Länsi-Uudellamaalla 22
 5. Gräsan uurnalehdon kunnostus alkoi – muistoesineet kehotetaan hakemaan perusparannuksen ajaksi pois
 6. Olitko Tallinnan-laivalla? Risteilylaivoilla on ollut useita koronan kantajia, varoittaa THL
 7. Bussikuski raivosi ja heitti matkustajia väkivalloin ulos bussista Helsingissä – Vaati isoja korvauksia työsuhteen purusta, mutta joutui itse maksamaan
 8. Tukes selvittää Helsingin kaupunginteatterin räjähdystä – Alalla pelätään, että vastaavia onnettomuuksia voi sattua muuallakin
 9. HSL-sovelluksessa voi maksaa lippuja nyt myös Pivolla
 10. Älä päästä koiraa sinileväiseen veteen – Näin tunnistat hengenvaarallisen myrkytyksen
 11. Luontoretki tutustuttaa Leppävaaran luontoon ja Hanikan luontopolkuun – ilmoittauduttava yhä ennakkoon
 12. USU: Ruumiinavauksia vähemmän kuin koskaan – Lääkäri: "Tämä on huolestuttava suunta"
 13. Hyvinvointi: Miia Hoisko, 37, omistaa 4 erilaista fillaria – "Yhdellä pyörällä ei pärjää, jos haluaa kehittyä useissa pyöräilylajeissa"
 14. Hyvinvointi: Vea Vainio ja Nella Kaartinen tanssivat metsässä, koska se tekee hyvää keholle ja mielelle – "Puhdistava, rauhoittava kokemus, jossa voi antautua hetkeen"
 15. Länsirannan puisto kuntoilualueineen kunnostetaan – lisää roskiksia ja penkkejä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.