Espoon perussuomalaisten johdossa kuohuntaa – puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja eronneet

Espoon perussuomalaisten johdossa kuohuu. Sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtaja että toinen varapuheenjohtaja ovat hiljattain jättäneet tehtävänsä.

Espoon perussuomalaisten puheenjohtajuuden jättänyt Suvi Karhu kertoo Länsiväylälle eronneensa tehtävästä henkilökohtaisten syiden takia. Hän ei kuitenkaan halua eritellä syitä tarkemmin.

Eduskuntavaaleissakin ehdolla ollut Karhu on varavaltuutettu ja Espoon kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsen.

Espoon perussuomalaisten toisena varapuheenjohtajana toiminut Seppo Kallunki vahvistaa Länsiväylälle eronneensa tehtävästään hiljattain.

– Siitä ei ole montaa päivää, kun ilmoitin, että en ole enää käytettävissä varapuheenjohtajana. Tässä oli kaikennäköistä syytä. Katson, että yhteistyö hallituksessa ei toimi ja kuntavaalit lähenevät, Kallunki sanoo.

– Jos yhteistyö ei toimi, niin silloin pitää antaa mahdollisuus niille, jotka luulevat onnistuvansa paremmin. Olen toiminut siinä pidemmän aikaa, mutta katsoin nyt mahdottomaksi jatkaa tehtävässä, Kallunki kommentoi.

Kallunki kertoo kuitenkin aikovansa jatkaa yhdistyksen hallituksen jäsenenä. Kallunki on Espoon liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsen sekä kaupunginhallituksen konsernijaoston, elinkeino- ja kilpailukykyjaoston sekä tila- ja asuntojaoston varajäsen.

Espoon perussuomalaisten hallituksen ensimmäinen varapuheenjohtaja Cia Grönberg kommentoi asiaa niukasti.

– En voi kommentoida tätä tällä hetkellä vielä enempää. Voidaan toki palata asiaan myöhemmin, kun nämä kuviot ovat selvät, Grönberg sanoi perjantaina iltapäivällä.

Grönbergin mukaan hallituksen kuvioista on määrä kertoa ensi viikolla.

– Me kyllä kokoustetaan ihan tiiviisti, mutta en ota tarkemmin kantaa tuohon, mitä kokouksen sisällöissä on, Grönberg vastasi kysymykseen ensi viikon mahdollisesta kokouksesta ja sen sisällöstä.

Espoon perussuomalaiset on puolueen paikallisyhdistys Espoossa. Yhdistyksen toiminnasta vastaa sen hallitus.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut