Liike Nyt perusti paikallisyhdistyksen Espooseen ja tähtää kunnallisvaaleihin

Liikemies ja kansanedustaja Harry Harkimon hieman yli kaksi vuotta sitten perustama Liike Nyt on saanut Espooseen paikallisyhdistyksen.

Liike Nyt Espoo käynnisti virallisesti toimintansa maanantaina 8. kesäkuuta. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Nora Stenvall ja varapuheenjohtajaksi Timo Kallioja. Muut hallituksen jäsenet ovat Mikko Björklund, Nina From, Tero Luukkonen sekä Hannu Lyyra.

– Espoo on vahvan kasvun kaupunki. Liike Nyt haluaa olla paikallisesti vaikuttamassa siihen, että ihmisillä olisi entistä paremmat edellytykset saada vastinetta panostuksillensa, Liike Nyt Espoon puheenjohtaja ja puoluehallituksen jäsen Nora Stenvall sanoo tiedotteessa.

Liike Nytin perustanut Harry Harkimo vastusti aluksi puolueeksi rekisteröitymistä, mutta muutti kantansa viime vuonna ja sai yhdistyksensä puoluerekisteriin marraskuussa. Siten myös ensi kevään kuntavaaleissa Espoossa nähdään valtuustopaikoista kisaamassa uusi puolue.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut