Tapiolan posti muuttuu itsepalvelupostiksi

Tapiolan posti muuttuu alkusyksystä itsepalvelupisteeksi. Kuvituskuva. Kaisa Paastela

Tapiolan posti muuttuu alkusyksystä itsepalvelupostiksi, jossa henkilökuntaa ei ole fyysisesti paikalla. Nykyisen postin tilalle elo-syyskuun vaihteessa tulevassa itsepalvelupisteessä voi hoitaa yleisimpiä postiasioita, kuten lähettää ja vastaanottaa paketteja.

Itsepalvelupisteessä on pakettiautomaattialue sekä itsepalvelupäätteet kirjeiden ja pakettien lähetystä varten. OmaPosti-kioskiksi kutsutussa itsepalvelupisteessä saa tarvittaessa henkilökohtaista asiakaspalvelua etäyhteyden kautta, Posti kertoo tiedotteessaan.

Tapiolan tulevan itsepalvelupostin sisäänkäynti on Länsituulenaukion puolella. Itsepalvelupiste on auki joka päivä kello 7–22.

Posti tiedotti viime vuonna luopuvansa Tapiolan myymälän lisäksi vaiheittain myös useista muista myymälöistään Suomessa maaliskuuhun 2021 mennessä. Postin mukaan muutoksen taustalla ovat asiakkaiden tarpeiden ajankäytön muuttuminen sekä yhtiön omien myymälöiden kustannukset: keskeistä sijaintia tai laajoja palveluaikoja ei Postin mukaan voida ylläpitää kannattavasti.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut