Kolmen miljoonan euron raja lähestyy Espoon maksamissa yksinyrittäjien koronatuissa

Patentti- ja rekisterihallituksen mukaan yksinyrittäjien koronatuen hakemuksia on tullut eniten taksialalta. Arkisto/Toni Forssell

Espoossa on maksettu koronatukea yksinyrittäjille lähes kolme miljoonaa euroa.

Kaupungin elinkeinojohtaja Tuula Antola kertoi perjantaina Twitterissä, että tähän mennessä Espoossa on jaettu koronatukea 2,8 miljoonaa euroa.

2 000 euron kertakorvausta alettiin jakaa Espoossa seitsemän viikkoa sitten. Toimintatukea maksetaan kertakorvauksena koronaviruksesta aiheutuneisiin kustannuksiin.

Patentti- ja rekisterihallituksen mukaan hakemuksia on tullut eniten taksialalta, parturi-kampaamot, muista terveyspalveluista, liikkeenjohdon konsultoinnista ja kauneudenhoitopalveluista.

Yksinyrittäjien koronatuki

Tukea voi saada yksin taloudellista toimintaa harjoittava Suomessa toimiva päätoiminen yrittäjä, jolla ei ole palveluksessaan palkattua työvoimaa. Tukea voidaan myöntää myös ns. kevytyrittäjille.

Tukea on mahdollista hakea syyskuun loppuun saakka, ja korvausta voi saada maaliskuun puolivälin ja elokuun lopun väliseltä ajalta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut