Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uudenmaan poliisi: Yhden vuorokauden pyörä- ja potkulautavarkauksien saldo tuhansia euroja

Länsiväylä kertoi pari päivää sitten, että polkupyörävarkauksien määrä on alkuvuonna lisääntynyt Espoossa 65 prosentilla edellisvuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

Espoossa anastettiin tammikuun ja kesäkuun alun välisenä aikana 550 polkupyörää. Länsi-Uudenmaan poliisin koko toimialueella varastettujen pyörien määrä oli samana ajanjaksona noin 670.

Perjantaina Länsi-Uudenmaan poliisi julkaisi Twitterissä kuvaavan esimerkin pyörävarkauksien taloudellisesta arvosta yhden päivän aikana.

– Viimeisen vuorokauden aikana LU-alueella ilmoitettu anastetuksi seitsemän polkupyörää ja kaksi sähköpotkulautaa. Näiden yhteisarvo noin 4 300 euroa, Länsi-Uudenmaan poliisin Twitter-tilillä kirjoitettiin perjantaina iltapäivällä.

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoi aiemmin tällä viikolla Twitterissä myös, että kesäkuun aikana sen toiminta-alueella on anastettu pyöriä noin 24 000 euron arvosta.