Suvelan uuteen kortteliin tulee myös vapaarahoitteisia vuokrataloja

Suvelaan rakennetaan neljä vapaarahoitteista vuokrakerrostaloa. Kerrostalot rakennuttaa sijoitus- ja omaisuudenhoitoyhtiö yhtiö Avara ja ne nousevat Sunantien ja Kirstintien kulmaan.

Suvelan Onniksi kutsutulta alueelta on purettu useita 70-luvun kerrostaloja. Tilalle rakennetaan kokonaan uusi asuinkortteli, johon nousee useita kerrostaloja.

Avaran hanke käsittää neljä kerrostaloa, joihin tulee yhteensä noin 180 vuokra-asuntoa. Valtaosa asunnoista on kolmioita ja kaksioita. Joka viides asunto on yksiö. Hankkeen arvo on noin 40 miljoonaa euroa.

Avaran sijoitus- ja talousjohtaja Harri Retkin kertoo, että rakentaminen alkaa näillä näkymin jo syyskuussa. Valmista pitäisi olla vuoden 2022 syksyllä.

Alueelle tulee lisäksi muun muassa Espoon Asuntojen ja Asuntosäätiön taloja. Avaran talot ovat toistaiseksi ainoat vapaarahoitteiset vuokratalot uuden korttelin alueella.

Korttelin keskelle on suunniteltu asukkaiden oleskelu- ja leikkialueita.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut