Jalankulkijaan törmännyt autoilija pakeni paikalta Kirkkonummen keskustassa – "sähkönsinisestä" autosta kaivataan havaintoja

Poliisi kaipaa vihjeitä Kirkkonummella jalankulkijaan törmänneestä autoilijasta. Kuvituskuva. Niina Villman/ESM:n arkisto

Poliisi etsii Kirkkonummen keskustassa Toritiellä jalankulkijaan törmännyttä autoilijaa.

Törmäys tapahtui torstaina 18. kesäkuuta iltaseitsemän aikoihin. Henkilöauton alle jäänyt jalankulkija sai vakavia vammoja, ja hänet on toimitettu sairaalaan.

Toritie johtaa Överbyntieltä torille, eikä sillä ole läpukulkuliikennettä.

Jalankulkijaan törmännyt henkilöauto poistui paikalta. Se on havainnon mukaan ”sähkönsininen” henkilöauto, jonka merkki ja malli ei ole tarkemmin tiedossa.

On mahdollista, että henkilöauto on vaurioitunut keulastaan törmäyksessä.

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja tapahtumasta ja mainitun henkilöauton liikkeistä Kirkkonummen keskustan tuntumassa tapahtuma-aikaan.

Poliisi on kiinnostunut myös muista mahdollisista havainnoista tai vihjeistä, jotka voivat johtaa kyseisen ajoneuvon ja sen kuljettajan löytymiseen.

Vihjeet voi soittaa Kirkkonummen poliisille numeroon 0295 438 050 tai Espooseen numeroon 0295 413 031. Vihjeitä voi myös lähettää sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut