Kesä toi taas nykytaidetta Espoon keskukseen

Yksi Objekti6-näyttelyn teoksista on Anni Laakson teos Street (2020). Se sijaitsee nurmikentällä S-marketin lähellä. Anneli Tuominen-Halomo

Anneli Tuominen-Halomo

Arkiseen ympäristöön sijoitettu taide ilahduttaa jälleen asukkaita Espoon keskuksessa.

Objekti6-näyttely esittelee kymmenen nykytaiteilijan teoksia aiemmilta vuosilta tutuilla paikoilla, muun muassa Espoonjoen ja Tuomiokirkon puistomaisemassa ja nurmikentällä S-marketin lähellä.

Näyttelyn teemana on tänä vuonna Villi Länsi. Näyttelyn nettisivujen mukaan se viittaa nopean kaupungistumisen, rakentamisen ja asukasmäärän rajun kasvun aikaansaamaan kulttuuriseen murrokseen, joka vaikuttaa monin tavoin espoolaisten arkeen osana pääkaupunkiseudun globalisaatiokehitystä.

Objekti6-näyttely jatkuu 6. syyskuuta asti. Näyttely sopii kaiken ikäisille ja siihen voi tutustua vapaasti. Teosten sijaintitiedot löytyvät kartalta, joka on osoitteessa www.objekti.net.

Näyttelyn taiteilijat ovat Antti Minkkinen, Yasushi Koyama, Anna-Kaisa Ant-Wuorinen, Anni Laakso, Iiro Törmä, Matti Hagelberg, Kalle Mustonen, Jenni Tieaho, Le Hien Minh ja Noora Ylipieti.

Objekti-näyttelyn ovat tuottaneet kuvataiteilijat Andy Best ja Merja Puustinen, MEET Factory Oy.

Näyttely on saanut tukea Espoon kulttuurin tulosalueelta ja yhteistyökumppanit ovat Helinä Rautavaara -museo, Entressen kauppakeskus, Espoon tekninen virasto ja Suomen kuvanveistäjäliitto ry.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut