Reppu joka selkään -kampanja kerää taas reppuja vähävaraisten perheiden koululaisille

Reppu joka selkään -kampanja kerää taas reppuja vähävaraisten perheiden lapsille, jotka aloittavat koulutietään.

Vuodesta 2017 lähtien järjestetyssä keräyksessä on lahjoitettu vuosittain tuhansia reppuja, viime vuonna kampanjan kautta sai repun lähes 3 000 lasta ympäri Suomen.

Hope ry:n ja OP Ryhmän kampanjaan voi osallistua kuka tahansa viemällä koulurepun tai penaalin mukana oleviin OP:n toimipisteeseen, pääkaupunkiseudulla mihin tahansa OP Helsingin avoinna olevaan konttoriin. Reppukeräys järjestetään myös Pohjola Sairaaloiden kaikilla toimipisteillä.

Lahjoittajien toivotaan pakkaavan repun siististi ja lahjoitettavien reppujen toivotaan olevan uusia.

OP Helsingin tiedotteessa todetaan, että tilastojen mukaan jo ennen koronakriisin puhkeamista Suomessa eli yli 112 000 lasta vähävaraisissa perheissä. OP ennakoi näiden lasten määrän kasvavan kriisin vuoksi.

Koulurepulla on tiedotteen mukaan iso merkitys, sillä moni aikuinenkin muistaa vielä ensimmäisen koulureppunsa. Tämän keräys haluaa mahdollistaa mahdollisimman monelle.

– Lahjoittamalla voi mahdollistaa lapselle konkreettisen uuden repun sekä muistuttaa perheitä siitä, että apua on mahdollista saada silloin kun elämässä tulee eteen haasteita. Välittämisen kokemus välittyy vahvasti hyvien tekojen kautta, kannustaa ja kiittää HOPE ry toiminnanjohtaja Eveliina Hostila tiedotteessa.

Kampanja alkaa huomenna keskiviikkona 1. heinäkuuta ja jatkuu 31. heinäkuuta asti.

Lahjoituksen voi pääkaupunkiseudulla toimittaa heinäkuussa OP Helsingin Arkadian, Itäkeskuksen, Malmin, Mikonkadun, Sellon, Tapiolan, Myyrmäen ja Tikkurilan konttoreihin niiden aukioloaikoina kello 10–16.30.

Lahjoituspisteillä voi kirjoittaa reppuun sujautettavalle kortille terveisensä repun saajalle.

Koronatilanteen vuoksi lahjoittaminen on poikkeuksellisesti mahdollista myös postitse osoitteeseen Reppukeräys, PL 308, 00013 OP.

Osuuspankki toimittaa reput paikalliselle HOPE ry toimintaryhmälle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuun alussa suoraan koulutietään aloittaville.

Pohjola Vakuutus lahjoittaa jokaisen koulutien aloittajan reppuun ledvalon.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut