Torstaina Leppävaarassa vesitöpinää ja vesipelastuksen harjoittelua

Leppävaaran uimahallissa pääsee harjoittelemaan vesipelastusta tämän viikon torstaina. Arkisto/Anita Kulmala

Leppävaaran uimahallissa on luvassa touhuilua torstaina 9. heinäkuuta kahden tunnin ajan. Töpinät on ohjattu kello 9.30 lähtien.

Päivemmällä kello 13–15 on vesipelastuksen vuoro. Siihen osallistuvan tulee olla vähintään 7-vuotias. Hänen pitää lisäksi osata uida vatsallaan vähintään 50 metriä ja sukeltamisen tulee olla varmaa.

Vesipelastuksen ohjaukset alkavat puolen tunnin välein kello 13.30 lähtien. Iltapäivän aikana kokeillaan heittovälineiden käyttöä, toisen henkilön kuljettamista, pelastushyppyä ja sukeltamista.

Vesitöpinät on vastaavan tyyppistä toimintaa kuin kuivalla maalla. Hallissa on toiminnan aikana käytössä erilaisia välineitä.

Uimahallitöpinöissä 2–8-vuotiaat lapset liikkuvat vedessä vanhempineen. Lapsen mukana tulee aina olla aikuinen.

Töpinöihin ja vesipelastuksen harjoitteluun pääsee osallistumaan hallin sisäänpääsymaksulla. Ne järjestävät Cetus ja Espoon liikuntapalvelut.

Toimintaa piti olla tällä viikolla myös Espoonlahden uimahallissa. Hallia ei ole kuitenkaan vielä saatu avattua suihkutilojen kaakeleiden irtoilun vuoksi.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut