Raidejokerin työt aiheuttavat muutoksia kevyen liikenteen reitteihin Linnoitustiellä Leppävaarassa

Raidejokerin työmaalla Leppävaaran Linnoitustiellä asennetaan kiskoja ja tehdään viimeisteleviä töitä. Töiden vuoksi jalankulun ja pyöräilyn reitteihin tehdään muutoksia noin kahden viikon ajaksi maanantaista 6. heinäkuuta lähtien.

Kevyen liikenteen reitti katkaistaan Linnoitustie 2-4:n kohdalta, mutta pääsy kiinteistöille säilyy. Säterinkadulta Linnoitustie 4:n ja 6:n väliin johtava kävely- ja pyöräilytie pysyy käytössä, ja sen kohdalta pääsee ylittämään Linnoitustien sekä kääntymään vasemmalle Linnoitustie 6:n suuntaan. Oikealle kääntyminen on katkaisun vuoksi estetty. Jalankulkijat ja pyöräilijät pääsevät Linnoitustie 2-4:n kiinteistölle normaalisti Linnoitustien ja Säterinkadun risteyksen suunnasta. Etelästä Turunväylän suunnasta Linnoitustie 2-4:n kiinteistöille tullessa kierto tapahtuu Säterinkadun tai Säterinmetsäntien ja Säterinkujan kautta.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut