Espoossa todettu 901 varmistettua koronatartuntaa – viikon aikana kuusi uutta tapausta

Espoossa oli torstaihin mennessä todettu yhteensä 901 koronaviruksen aiheuttamaa tautitapausta, ilmenee Espoon kaupungin tuoreimmista koronaluvuista. Arkisto / Johanna Erjonsalo

Espoossa on menneen viikon aikana todettu kuusi uutta varmistettua koronatapausta.

Torstaihin mennessä Espoossa oli todettu kaikkiaan 901 laboratoriovarmistettua koronavirustautitapausta, kun viime viikon torstaihin mennessä varmistettuja tapauksia oli todettu 895.

Tapausluvut käyvät ilmi Espoon kaupungin viikoittaisista koronatilannekatsauksista. Katsausten luvut ovat kumulatiivisia, eli tapausmäärissä näkyvät myös jo taudista parantuneet.

Koronaviruksen aiheuttamaan tautiin oli torstaihin mennessä kuollut 22 espoolaista kaupungin omien ja ostopalvelujen piirissä. Luku ei ole muuttunut yli kuukauteen.

Espoo julkaisee myös alueittaista tietoa koronatartunnoista kaupungissa.

Tämän viikon maanantain koronatilanteen perusteella eniten koronatartuntoja tuhatta asukasta kohti oli Suur-Leppävaaran alueella (4,1) ja toiseksi eniten Vanha-Espoon suuralueella (3,7), johon kuuluu muun muassa Espoon keskus.

Lue lisää:

Espoossa todettu 895 varmistettua koronatartuntaa – viikon aikana yhdeksän uutta tapausta

Espoon ja THL:n paikallisissa koronaluvuissa iso kuilu – näin Espoon perusturvajohtaja selittää eroa

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut