Kahdessa espoolaisessa päiväkodissa korona-altistus – "Ei vaikuta olevan yhteyttä Tapiolan kahluualtaaseen"

Kahdessa espoolaispäiväkodissa lapset ovat altistuneet koronavirukselle. Lapset on määrätty kotikaranteeniin. Risto Aalto

Kahdessa espoolaisessa päiväkodissa on todettu koronavirusaltistus. Kummankin päiväkodin tiloissa on ollut koronatartunnan saaneita kesä-heinäkuun vaihteessa, Espoon kaupunki kertoo tiedotteessa.

Kaupungin mukaan tapauksilla ei tämänhetkisen tiedon mukaan ole yhteyttä toisiinsa.

Kaupungin tiedotteen mukaan "tapauksilla ei vaikuta olevan yhteyttä Tapiolan kahluualtaaseen". Kesäkuun loppupuolella koronatartunnan saanut henkilö oli oleillut useampana päivänä Tapiolan kahluualtaalla.

Päiväkodeissa koronavirukselle altistuneet parikymmentä lasta ja muutama henkilökuntaan kuuluva on asetettu kotikaranteeniin. Sairastuneet on puolestaan asetettu eristykseen.

Espoon kaupunki ei lasten yksityisyydensuojaan vedoten kerro päiväkotien nimiä, koska päiväkodit ovat pieniä. Päiväkodeista toisen toiminta jatkuu normaalisti, ja toinen on suljettu loma-ajaksi ennalta suunnitellun mukaisesti.

Espoossa oli maanantaihin mennessä todettu kaikkiaan 907 laboratoriovarmistettua koronavirustautitapausta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut