STT: Keskustan espoolaisvaltuutetusta valtiovarainministeri Matti Vanhasen erityisavustaja

Keskustan espoolaisvaltuutettu Riikka Pakarisesta on nousemassa valtiovarainministeri Matti Vanhasen erityisavustajaksi. Arkisto/Aake Roininen

Keskustan Espoon kaupunginvaltuutetusta Riikka Pakarisesta tulee valtiovarainministeri Matti Vanhasen EU-asioista vastaava erityisavustaja. Asiasta kertoo Suomen Tietotoimisto STT.

Siviilityönään Pakarinen on Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton toimitusjohtaja. Hän aloitti tässä tehtävässä vuoden 2019 alussa.

Riikka Pakarinen on toiminut aiemmin muun muassa keskustan europarlamentaarikkona vuosina 2009–2014 ja puolueen yhtenä varapuheenjohtajna 2012–2014. Hän on työskennellyt myös Metsäteollisuus ry:n edunvalvontapäällikkönä.

Viime tammikuussa Pakarinen valittiin Suomen Urheiluliiton toiseksi varapuheenjohtajaksi.

– Kun valtiovarainministeri Vanhanen pyysi tähän tehtävään, en kyllä miettinyt hetkeäkään. Koen, että tämä on merkittävä ja tärkeä tehtävä tässä ajassa, kun EU:ssa tapahtuu paljon, Pakarinen kommentoi STT:lle.

Edit 9.7. klo 15.30: muokattu juttuun nimityksen varmistuminen, lisäksi lisätty Pakarisen kommentti.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut