Kauppakeskus Liilassa Suomenojalla avautuu uusia sisustusliikkeitä ensi viikolla – koko keskuksen uudistukset valmistuvat syksyllä

Kauppakeskus Liilassa tehdään uudistuksia, jotka valmistuvat syksyllä. Arkisto/Johanna Halava

Suomenojalla sijaitsevan kauppakeskus Liilan tyhjiin tiloihin on avautumassa uusia liikkeitä. Masku ja Finnlandia avaavat myymälänsä Liilassa maanantaina 20. heinäkuuta. Syyskuussa avautuu Kruunukalusteen myymälä.

Maskun liiketilan koko on lähes 1 800 neliömetriä, Kruunukalusteen reilut 1 300 ja Finnlandian reilut 900 neliömetriä.

Kodin sisustukseen liittyviä liikkeitä Liilassa ovat jo Vepsäläinen, Rusta, Power, Jysk, Inaria Studio, Noblessa ja Mattokymppi.

Kauppakeskus Liilassa tehtävät uudistukset valmistuvat syksyllä. Uusien liikkeiden avautumisen lisäksi kauppakeskuksen yleisissä tiloissa tehdään muutoksia. Remontti toteutetaan portaittain ja kauppakeskus palvelee normaalisti koko uudistuksen ajan.

Kauppakeskuspäällikkö Miia Aro kertoi kesäkuussa Länsiväylälle, että uudistus oli tarpeen, koska Liilassa oli paljon tyhjää liiketilaa.

Uudistuneen keskuksen avajaisia vietetään lokakuussa. Liilassa toimii jo ennestään useita kodin tuotteiden ja sisustamisen liikkeitä.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut