Raiskauksen yritys Espoossa lähellä uimarantaa – poliisi etsii alle kolmekymppistä hupparimiestä

Poliisi etsii miestä lähellä Matinlahden rantaa tapahtuneesta raiskauksen yrityksestä. Kuvituskuva. Antti Aho/ESM:n arkisto

Länsi-Uudenmaan poliisi etsii Espoossa raiskausta yrittänyttä miestä. Poliisin mukaan mies yritti raiskata naisen myöhään viime keskiviikkoiltana kohti Matinlahden rantaa kulkevalla hiekkatiellä.

Tapahtumapaikka on lähellä Nuottaniementien ja Matinkyläntien risteystä. Poliisin mukaan raiskauksen yritys tapahtui keskiviikkona kello 23.15.

Poliisi etsii alle 30-vuotiasta vaaleaihoista miestä, jolla on tummat kulmakarvat sekä tummanruskeat lyhyet hiukset, joissa on selkeä jakaus toisella puolella päätä.

Miehellä oli yllään musta huppari, jonka etupuolella oli noin viiden sentin korkuinen, vanhahtavalla tyylillä kirjoitettu teksti. Jalassaan miehellä oli vaaleat farkut. Kengät olivat pääosin valkoiset lenkkitossut.

Vihjeet tekijästä voi soittaa numeroon 0295 413031 (vastaaja) tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut