Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ekaluokkalaiset siunataan koulutielle – korona aiheuttaa erilaisia järjestelyjä

Koronatilanteen vuoksi koululaisten siunaamiset järjestetään tänä vuonna Espoossa poikkeusjärjestelyin. Tapahtumien turvallisuutta on mietitty tarkasti.

Leppävaaran ja Olarin kirkon tilaisuuksiin pitää ilmoittautua ennakkoon.

Leppävaarassa jokainen ekaluokkalainen saa postitse kutsun, jossa on ohjeet ilmoittautumiseen. Kirkkohetket täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Olarissa tilaisuuksiin ilmoittaudutaan verkossa ja kuhunkin mahtuu enintään 25 ekaluokkalaista ja heille kaksi vierasta.

Tapiolan seurakunnassa ekaluokkalaiset saavat puolestaan virtuaalisen siunauksen koulutaipaleelleen. Tilaisuus on 11. elokuuta kello 18 ja se lähetetään suorana Facebook-sivulla Tapiolan seurakunnan lapset ja perheet.

Espoonlahdessa ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta koululaiset jaetaan kahdelle eri päivälle koulun mukaan.

Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa tulijoiden toivotaan jakaantuvan kahteen ryhmään sukunimen alkukirjaimen perusteella, jotta kappeleissa ja kirkossa on riittävän väljää. Ensimmäiseen tilaisuuteen kuuluvat alkukirjaimet A–M ja toiseen N–Ö.

Esbo svenska församlingin tilaisuuteen ovat kaikki ekaluokkalaiset tervetulleita samana iltana.

Moni seurakunta muistaa pikkukoululaista Lasten Raamatulla.