Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pupusaari avaa toisen lähiökahvilan Espoossa perjantaina – "Hillittömän hyvin on mennyt"

Kivenlahteen koronarajoitusten aikaan avattu kahvila Pupusaari saa sisarkahvilan Soukkaan perjantaina. Järjestyksessään toinen Kahvila & Putiikki Pupusaari asettuu lankakauppa Menitan alakertaan, jossa on aiemminkin toiminut kahvila.

Yrittäjäpariskunta Linda Mustakari ja Juhani Kähönen, soukkalaisia itsekin, kertovat rakentavansa Pupusaaresta kahvilaketjua. Liiketilaa kolmannelle kahvilalle etsitään Olarista. Jos sopivat tilat löytyvät, voidaan kolmas kahvila avata vaikka vielä kuluvan vuoden puolella. Myös Saunalahti on kiikarissa.

Mustakari kertoo, että uuden kahvilan alku Kivanlahdessa on mennyt "hillittömän hyvin".

He ovat palkanneet yhteensä 15 työntekijää, joista kahdeksan kokoaikaista. Asiakkaita on riittänyt alun hypen jälkeenkin.

Mahdolliset uudet koronarajoitukset eivät pelota.

– Ei hirvitä yhtään. Avasimme Kivenlahdenkin silloin, kun ravintolat oli määrätty suljettaviksi. Uskon, että meillä on hyvä konsepti ja mahdollisuudet take away -myyntiin, jos tilanne äityy pahaksi ja valtio päättää sulkea ravintolat, Mustakari sanoo.

Soukan Pupusaaresta tulee monelta osin samanlainen kuin Kivenlahden kahvilasta.

Soukkaan tulee Kivenlahdesta poiketen lounasajan salaattinoutopöytä. Lisäksi elokuun puolesta välistä lähtien Soukassa on tarkoitus aloittaa viikonloppubrunssit.

– Muitakin ihania suunnitelmia on, iltapäiväteetä ja dinnereitä, Mustakari raottaa.

Soukan Pupusaaren avajaisia vietetään perjantaina 31. heinäkuuta kello 10–18 ja lauantaina 1. elokuuta kello 10–15 osoitteessa Yläkartanontie 26.