Poliisi vaitonainen miehen epäiltyyn murhaan liittyvistä tutkimuksista Helsingissä – 12 epäiltyä pidätetty: 10 miestä, 2 naista

Jussi Vehkasalo

Jussi Vehkasalo

Helsingin poliisilaitos tiedottaa jatkavansa viime viikolla paljastuneen henkirikoksen tutkintaa. Helsingin käräjäoikeus vangitsi viikonloppuna kymmenen miestä ja kaksi naista todennäköisin syin murhasta epäiltyinä. Epäillyt ovat syntyneet 1970–1990-luvuilla.

Tutkinta etenee, ja poliisi jatkaa epäiltyjen kuulusteluja sekä muita tutkintatoimenpiteitä. Poliisi ei vielä tässä vaiheessa voi tiedottaa yksityiskohtia asiasta, koska se voisi vaarantaisi esitutkinnan. Poliisi tiedottaa lisää, kun se on mahdollista.

Poliisi tiedotti 31. heinäkuuta, että sen tietoon tuli Helsingissä keskiviikkona 29. heinäkuuta henkirikos, jota tutkitaan murhana. Poliisi otti samana päivänä kiinni rikoksesta epäiltyinä kaksitoista henkilöä. Henkirikoksen uhri oli aikuinen mies.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut